Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Prvé profesionálne Centrum bezpečnej jazdy vás preskúša aj na off road dráhe

Driving Academy Zobraziť galériu (3)
Driving Academy (Zdroj: Slovakia Ring)

Byť pripraveným na všetkých terénoch s vlastným autom je na nezapletenie. Mnohí vodiči sú presvedčení, že ich skúsenosti za volantom sa doteraz zaobišli bez nacvičenia si krízových situácií, na ktoré sa mnohí z nás aj boja pomyslieť. Realita je však taká, že každý šmyk, či kolízia je jedinečná svojim miestom a okolnosťami.

A vedieť na ňu správne reagovať sa dá naučiť. Z tohto dôvodu Centrum bezpečnej jazdy v areáli Slovakia Ring poskytuje výcvik pre všetky skupiny vodičov zameraný na zvládnutie nečakaných krízových situácií. Cvičisko Driving Academy spĺňa najprísnejšie európske požiadavky pre profesionálny výcvik vodičov motocyklov, vodičov osobných vozidiel aj vodičov ľahkých a ťažkých nákladných vozidiel.

Novinkou v portfólií výcvikov je KURZ OFF ROAD, ktorý je zameraný na náročný terén mimo štandardnej vozovky. Učí vodičov ako si tento terén nielen vychutnať pri svojej  náročnosti, ale ako ho hlavne bezpečne zdolať. Celý kurz trvá 4 hodiny (teória  1,5 hod, príprava na jazdu 30 min, jazdy na cvičisku 2 hod). Počas teoretickej časti spoznáte  fyzikálne zákonitosti v nerovnom teréne, správne uloženie nákladu, ako pracujú pohony 4x4, redukcie a uzávierky vášho vozidla. Po tejto teoretickej časti nasleduje tréning na off road cvičisku buď na vlastných vozidlách alebo si môžete vozidlo v Centre bezpečnej jazdy vypožičať.

Na dráhe na vás čaká 21 tréningových modulov, ktoré sú určené prevažne pre klasické SUV a Off road vozidlá. K dispozícií sú výjazdy do kopca pod štyrmi rôznymi uhlami od mierneho až po naozaj strmý svah. Samozrejmosťou sú aj prejazdy cez rôzne povrchy ako štrkový, skalnatý, zeminový, či drevené brvná, betónové schody a iné. Počas celej jazdy je v každom vozidle s vami inštruktor, ktorý formou diskusie pomáha vodičovi zvoliť správnu stopu jazdy a poukazuje na možné riziká, ktorým by sa mal vodič vyhýbať. Kurz sa končí zhrnutím spätnej väzby všetkých účastníkov a vyhodnotením. Cena kurzu je 99 € s DPH

Viac informácií nájdete na: www.drivingacademy.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu