Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Matka o synoch, ktorí dokopy vážia 360 kíl: Vykrmujem ich na smrť

Cynthia so synmi Zobraziť galériu (4)
Cynthia so synmi

LONDÝN - Britská matka Cynthia Williamsová (48), ktorá pred pár rokmi absolvovala podviazanie žalúdka, sa obáva o život svojich dvoch synov. Tak ako ona sama, i oni trpia obezitou. Paradoxne však za ňu podľa vlastných slov môže práve ona!

Žena pred operáciou trpela vysokým krvným tlakom a cukrovkou. Lekári ju varovali, že ak nepodstúpi bypass žalúdka, čoskoro zomrie. Zákrok bol úspešný a Cynthia schudla 45 kíl za rok. Stále sa však nedokáže zbaviť zlozvyku, pri ktorom vykrmuje svojich synov - Josepha (26) a Mathewa (18). Hoci vie, že im tým škodí, mieni v tom pokračovať, pretože "je to jediná vec, ktorá ich robí šťastnými".

"Viem, že je to moja chyba, že sú tuční, a že ich jedlo, ktoré im kupujem, zabíja. Nedokážem s tým ale prestať. Vykrmujem ich na smť," povedala. V minulosti sa im podľa vlastných slov pokúšala naordinovať diétu, nič ale na nich nefungovalo."Sú príliš tuční na to, aby pracovali, cvičili alebo chodili do spoločnosti. Radosť im prináša jedine jedlo," vyhlásila zúfalá matka, ktorá im takmer každý deň na večeru kupuje hamburgery.

Mladým mužom by mohol pomôcť ten istý zákrok, ktorý absolvovala aj Cynthia. Keďže by ho však nemala z čoho financovať, bude sa musieť spoliehať na to, že Josephovi a Mathewovi jedného dňa prestane chutiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu