Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexy terapeutka spáva so svojimi pacientmi, lieči aj 65-ročného panica!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Terapeutka Padma Devová (31) svojich pacientov nelieči v ordinácii, tak ako to robia jej kolegovia, ale v hotelovej izbe. Stretnutie väčšinou trvá dve hodiny, počas ktorých sa s nimi atraktívna brunetka mazná, masíruje ich a nakoniec sa s nimi vyspí.

Klient nakoniec atraktívnej lekárke zaplatí a spokojne odíde domov. Padma však nie je prostitútka. Pracuje ako psychoterapeutka, ktorá formou "sexuálnej náhrady" lieči mužov trpiacich erektilnou dysfunkciou, predčasnou ejakuláciou či nadmernou plachosťou.

Medzi jej pacientov patria právnici, doktori, stavbári i študenti. Niektorí sú ženatí. Dvaja z nich, ktorí sú zároveň jej najmladším a najstarším klientom (25 a 65 rokov) sú ešte stále panici. Podľa vlastných slov nie sú schopní viesť akýkoľvek sexuálny život. Devová im pomáha s týmto problémom bojovať, pričom liečba každého z nich stojí 4000 libier (cca 4570 eur).

Táto praktika má samozrejme aj svojich odporcov. Liečbu sexom považujú mnohí za "nemorálnu a degradujúcu" a neveria, že pacientom pomáha. Padma však tvrdí, že jej hlavným poslaním je "byť mentorkou v oblasti intímnych problémov, ktorá svojich klientov privedie na správnu cestu". Ako dodala, jej metóda má u pacientov veľký úspech a väčšina z nich sa vracia domov ku svojim partnerkám vyliečených.

Pravidelný sex: Viete, čo všetko dokáže liečiť?!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu