Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Američan (36) je panic a aj tak po svete behá 14 jeho detí!

Trent je mnohonásobným otcom, so svojimi potomkami sa však nestretáva
Trent je mnohonásobným otcom, so svojimi potomkami sa však nestretáva (Zdroj: heraldsun.com.au)

FREMONT - Nikdy nemal sex, napriek tomu je na svete už 14 jeho detí. Darca spermií Trent Arsenault z USA priznal, že je vo svojich 36 rokoch stále panic. Všetku svoju sexuálnu energiu totiž vkladá do produkcie semena pre bezdetné páry.

"Okrem produkcie spermií pre ľudí, ktorí to potrebujú, nemám žiadne iné aktivity," priznal muž v televíznej šou. "Takže ste nikdy nemali sex,?" pýtal sa neveriacky moderátor. "Pravdepodobne budem 40-ročný panic až na to, že po svete bude v tej dobe bude chodiť ďalších mojich 15 detí," vysvetlil Arsenault.

Počas nakrúcania relácie vyšla na pódium jedna z matiek, ktorej Američan daroval svoje spermie, a s ňou dvojročné dievčatko. "Snažím sa nebyť príliš emocionálny," povedal viditeľne zaskočený muž. "Som rád, že je zdravá a žije v rodine, kde ju milujú," dodal.

Trent si založil súkromnú spermobanku, na ktorú si vlani v decembri posvietili americké úrady a pohrozili mu pokutou vo výške v prepočte približne 840-tisíc eur a rokom väzenia. Na webových stránkach prezentuje svoje spermie ako organické. Experti však varujú, že jeho netradičný prístup k otcovstvu otvára dvere k šíreniu vírusových chorôb ako napríklad HIV.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu