Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrozivá predtucha: Tínedžerka predpovedala svoju smrť na Facebooku!

Siobhan tušila, že zomrie
Siobhan tušila, že zomrie

LONDÝN - Predtucha smrti bolo to, čo Siobhan Ullahová cítila v posledný deň svojho života. O svojich pocitoch sa zverila aj na Facebooku. Krátko nato naozaj zomrela.

Osemnásťročné dievča napísalo: ":'( Cítim smrť". O pár minút neskôr dostalo ťažký astmatický záchvat, kvôli ktorému nemohlo vydať zo seba ani hlásky. Rýchlo preto zo svojej izby na poschodí poslalo esemesku otcovi, ktorý sa nachádzal dole v kuchyni o tom, že nemôže dýchať. Ten okamžite pribehol do spálne a podal jej inhalátor.

Siobhan ale zašepkala: "Myslím, že čoskoro zomriem". O niekoľko minút neskôr jej zmodrela tvár a dostala infarkt. Vedomie už nenadobudla. Po prevoze do nemocnice ju síce ešte pripojili na podporné prístroje, tie ale lekári o 24 hodín neskôr vypli.

Tínedžerke diagnostikovali chronické ochorenie dýchacích ciest, keď mala päť rokov. Jej otec vyhlásil, že "nechce, aby smrť jeho krásnej dcéry bola márna". Varuje preto ostatných ľudí postihnutých touto chorobou, aby chodili na pravidelné prehliadky a nepodceňovali symptómy. V Británii na následky astmy ročne zomrie približne 1500 ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu