Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Odkaz 15-ročnej cez Facebook: Mami, som vydatá a tehotná!

Alisa Wheelerová
Alisa Wheelerová (Zdroj: abcnews.com)

KALIFORNIA/BRATISLAVA - Radosť a des zároveň! Dievča (15) z Južnej Kalifornie, ktoré pred štyrmi mesiacmi odišlo z domu a odvtedy sa svojím rodičom neozvalo, kontaktovalo svoju matku cez Facebook, aby jej oznámilo, že je v Mexiku vydaté a tehotné.

Vyšetrovatelia sa obávali, že po prekročení hranice, ktorá sa nachádza iba 250 km od ich domu v americkom Tafte, môže Alice skončiť ako sexuálna otrokyňa. Minulý týždeň však boli tieto predpoklady vyvrátené, keď sa dievča na úteku ozvalo svojej matke Sheri Simonekovej cez sociálnu sieť.

"Hovorí, že je v Mexiku, vydatá a tehotná," uviedla Simoneková, ktorá má o dcérinom novom manželovi iba skromné informácie; volá sa Chino a má 23 rokov.

Alice sa matke stihla ešte zdôveriť s tým, že je v treťom mesiaci tehotenstva a žije v mexickom federálnom štáte Baja Kalifornia, ale presné miesto pobytu radšej neudala.

Sheri dúfa, že sa jej s dcérou podarí cez Facebook skontaktovať častejšie, aby ju mohla presvedčiť, nech sa vráti domov. Dokonca sa ponúkla, že jej a zaťovi zaplatí cestu späť do Taftu, ale dcéra sa obáva, že by jej manžela mohli zatknúť a uväzniť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu