Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Novinky JOJO Mama & ja a JOJO Tata & ja

JOJO Mama & ja a JOJO Tata & ja
JOJO Mama & ja a JOJO Tata & ja (Zdroj: PR článok)

Stalo sa vám niekedy, že sa vaše deti hnevali, keď ste im brali sladkosti z ich vrecúška? Vďaka dvom novinkám JOJO Mama & ja a JOJO Tata & ja sa teraz o chutné želé bonbóny JOJO môžete navzájom bezstarostne podeliť! Nové balenie je špeciálne navrhnuté pre rodičov a ich deti. Jedno balenie obsahuje dve štyridsaťgramové vrecúška, ktoré vďaka perforácii možno od seba ľahko oddeliť. Jedným vrecúškom tak urobíte radosť svojmu dieťaťu a druhé vrecúško si môžete vychutnať sami

V balení JOJO Mama a ja s obrázkom krokodílej mamičky na vrchnom vrecúšku a malého krokodílika na spodnom nájdete bonbóny v tvare malých krokodílikov a ich rodičov s pomarančovou, citrónovou, jablčnou a višňovou príchuťou. Vo vrecúšku JOJO Tata a ja s obrázkom otca opičiaka a malej opičky na vás čakajú bonbóny v tvare malých opičiek a ich rodičov v rovnakých príchutiach. Nové veselé  bonbóny v tvare zvieratiek vnesú do rodinného maškrtenia tú správnu porciu zábavy. Užite si spoločné chvíle s novinkami JOJO Mama & ja a JOJO Tata & ja.

TIP:

Vďaka menším vrecúškam získate lepšiu kontrolu nad tým, akú veľkú porciu sladkostí vaše deti skonzumujú. Ako všetky JOJO bonbóny, i tieto novinky obsahujú výhradne prírodné farbivá a rastlinné výťažky.

JOJO Mama & ja + JOJO Tata & ja – každé balenie sa skladá z dvoch, perforáciou spojených 40-gramových vrecúšok. Odporúčaná maloobchodná cena 0,62 EUR.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu