Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ženu (†64) zabila pažravosť, jedlo mala nahromadené až po krk!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yearwithoutbeer.com)

CORNWALL - Dianne Cooper-Clarkeová nepoznala mieru. Dlhé roky sa prejedala tak veľmi, že sa nakoniec rozhodla nechať si podviazať žalúdok. Silnému pokušeniu v podobe jedla odolávala asi rok, potom to však nevydržala a začala do seba pchať všetko, čo mala v chladničke. Silná pažravosť ju nakoniec zabila.

Dianne Cooper-Clarkeová (†64) zaplatila za svoju nenásytnosť životom. Rodine sa hanbila zveriť so svojím problémom, tak radšej povedala, že ide na operáciu hrubého čreva. V skutočnosti ale podstúpila bypass žalúdka, čo jej malo pomôcť v boji s obezitou.

Zdalo sa, že zákrok naozaj pomohol. Spočiatku skutočne jedla menej, ale potom sa znovu začala napchávať takým spôsobom, že sa jej pažerák, ktorý má za normálnych okolností priemer okolo centimetra a pol, roztiahol do veľkosti žalúdka. Potrava jej tým pádom zablokovala tráviacee trubice až po hltan, takže sa udusila.

"Podviazanie funguje tak, že sa zmenší veľkosť žalúdka a človek tak prijíma menej potravy. Keď sa ale prepcháva, zväčší sa pažerák. Dianne Clarkeová mala jedlo nahromadené doslova až po krk, čo jej znemožnilo poriadne sa nadýchnuť. Nebola to nehoda. Tá žena vedela, čo robí. Napriek tomu sa rozhodla jesť ďalej," uviedol patológ Hugh Jones.

"Najprv to vyzeralo tak, že je na dobrej ceste. Niekedy v novembri to však zase začala preháňať. Nedala si ale povedať a doplatila na to," povedal smutne Dianin syn Yvan. Správu priniesol portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu