Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Svetová online premiéra nového traileru „Muži, ktorí nenávidia ženy“

Muži, ktorí nenávidia ženy Zobraziť galériu (4)
Muži, ktorí nenávidia ženy

BRATISLAVA - Od dnešného rána sa na internete objavil nový trailer k filmu Muži, ktorí nenávidia ženy. Ide o prvý diel svetoznámej knižnej trilógie Millenium o záhadných zmiznutiach a podivuhodných vraždách, v hlavnej úlohe s Danielom Craigom a Rooney Marou. Film príde do našich kín už začiatkom roka 2012 .

Po švédskom televíznom spracovaní známeho bestselleru Stiega Larssona sa rozhodol pre filmovú adaptáciu knihy aj americký režisér David Fincher (Sedem, Klub bitkárov, Sociálna sieť). Trilógia Millenium od švédskeho autora Stiega Larssona  sa zaradila medzi najpredávanejšie kriminálne romány na svete. Kvôli predčasnej smrti autora, ktorí náhle zomrel v roku 2004  sa  skončila aj sľubne rozbehnutá séria s veľkým potenciálom.

O filme:

Hlavnými postavami sú idealistický redaktor mesačníka Millenium, Mikael Blomkvist      (Daniel Craig) a hackerka Lisbeth Salander (Rooney Mara). Kvôli škandálu za ohováranie švédskeho podnikateľa je novinár odsúdený a nútený stiahnuť sa do úzadia. Priemyselný magnát Henrik Vanger ho poverí zostavením rodinnej kroniky , ktorou v skutočnosti sleduje jediný cieľ: vyriešiť 40 rokov starý prípad zmiznutia a zrejme vraždy jeho netere Harriet. Na chladnom švédskom vidieku sa spolu s pomocou geniálnej zato zvláštnej hackerky Lisbeth zamotajú do spletitých rodinných intríg a začínajú rozpletať pavučinu záhad rodinnej histórie Vangerových...

Muži, ktorí nenávidia ženy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu