Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž sa stavil, že za tri dni zje bicykel, takmer zomrel!

Branko Crnogorac bol
Branko Crnogorac bol "všezravec" (Zdroj: Daily Mail)

BELEHRAD/BRATISLAVA - Kaskadér so železným žalúdkom, ktorý počas svojej 60-ročnej kariéry zjedol tony odpadu, sa rozhodol odísť do dôchodku potom, čo precenil svoje sily a takmer zomrel.

Branko Crnogorac (80) zo srbského Apatinu skonzumoval 25-tisíc žiaroviek, 12-tisíc vidličiek, 2-tisíc lyžíc, 2 600 tanierov a takmer 6000 vinylových LP platní, ale osudnou sa mu stala stávka so svojím priateľom, ktorý ho podpichoval, že za tri dni nezje svoj bicykel.

"Skoro som umrel. Potreboval som neodkladnú operáciu. Lekári pritom objavili dva kilogramy najrôznejších železných predmetov v mojom žalúdku, vrátane dvoch zlatých prsteňov. Bol to pre mňa budíček, od tej doby som už nemal chuť na žutie kovu," uviedol muž, ktorý si uvedomil, že jeho tráviaci systém už nie je taký silný ako kedysi a rozhodol sa svoju záľubu zavesiť na klinec.

Jeho bizarná kariéra začala, keď mu kamarát odporučil jedenie piesku v boji proti kyseline žalúdka. "Fungovalo to a myslel som si, prečo neskúsiť aj niečo iné, a jedna vec viedla k druhej," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu