Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na party jej prišlo 1500 hostí, teraz prehovorila: Mám plné zuby Facebooku!

Zobraziť galériu (3)

HAMBURG – Celé Nemecko hovorí o Thesse, ktorá jediným nesprávnym kliknutím na Facebooku spôsobila, že piatkovú oslavu svojich 16. narodenín si s ňou prišlo vychutnať 1500 ľudí namiesto pôvodných 15. Nakoniec však pred davmi ušla k svojej babke. Dnes nevie prísť sociálnej sieti na meno a zrušila si tu už aj svoje konto.

Gymnazistka z Hamburgu vytvorila pozvánku na svoju narodeninovú party. Namiesto súkromnej ju však omylom zaklikla ako verejnú, a tak bola prístupná pre každého, kto mal záujem. Napriek tomu, že Thessa oslavu zrušila, sa pred rodičovským domom zhromaždili stovky ľudí, na ktorých musela dohliadať aj polícia. Nepozvaní hostia sa opíjali, vykrikovali, demolovali autá a založili dokonca aj oheň.

Na party prišlo 1500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


Život študentky sa však po nevydarenej party radikálne zmenil. „Takmer vôbec nechodím k dverám, pretože sa hanbím a mám strach byť oslovená. V škole si zo mňa strieľajú a robia hlúpe poznámky na moju adresu,“ povedala to v rozhovore pre nemecký denník Bild.

A ako Thessa nakoniec oslávila narodeniny? Priznala, že v deň party odišla k svojej babke do Šlezvicka-Holštajnska, o desiatej večer šla do postele, v noci znova vstala, aby si s babkou a svojím priateľom pripila a zase sa vrátila do postele. „Mám toho plné zuby, už nie som na Facebooku. Nepotrebujem ho – skutoční priatelia sa ozvú aj cez telefón,“ vyhlásila študentka a na záver poradila mladým, aby boli opatrnejší. „Dávajte si pozor, čo na Facebooku píšete a robíte. Môže to vypáliť naozaj veľmi zle ,“ uzavrela rozhovor.



Na party prišlo 1500
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu