Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievča sa budí pokryté krvou, v spánku sa reže nožom!

Stephanie je zúfalá
Stephanie je zúfalá

LEEDS - Dvadsaťročná Stephanie Walkerová je bezradná. Trpí ojedinelou poruchou, ktorá spôsobuje, že si nevedomky fyzicky ubližuje. V spánku sa sa reže nožom a vypaľuje bolestivé rany vyrovnáčom na vlasy.

Dievčina si spomína, keď bola námesačná prvýkrát. Vstala z postele, išla do kuchyne a zobrala pätnásťcentimetrový kuchynský nôž. Zobudila sa na to, ako sa ním reže po ľavom ramene. Rodičia odvtedy všetky ostré predmety v dome schovali. Ich dcéra si však začala ubližovať inak; v spánku zapne žehličku na vlasy a prikladá si ju na telo. V bdelom stave však samopoškodzovacie tendencie nemá.

Lekári stále nevedia prísť na to, čo je príčinou Stephaniných problémov. Predpísali jej silné antidepresíva a prášky na spanie a koktejl liekov na chvíľu naozaj zabral. Potom sa s ňou však rozišiel priateľ a nočná mora opäť začala.

"Nechápem, prečo to robím. Niekedy sa zobudím a pyžamo a plachtu mám celú od krvi" hovorí zúfalá Steph. Lynn a Peter sa o dcéru veľmi boja a dúfajú, že peklo, ktoré rodina prežíva, už čoskoro skončí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu