Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šialená ruská mládež: Vo výškach stvára hrôzostrašné kúsky!

Tínedžeri milujú adrenalín vo výškach
Tínedžeri milujú adrenalín vo výškach (Zdroj: Caters)

MOSKVA/BRATISLAVA - Ruský študent Marat Dupri (19) a partia jeho kamarátov nepozná nič lepšie ako prekĺznuť okolo stráží a prechádzať sa bez istenia vo výškach. Samozrejme svoje zážitky si nezabudnú fotogaficky zdokumentovať. Marat tvrdí, že takýchto záberov chce mať čo najviac.

Marat si obstaral prvý fotoaparát pred menej ako dvoma rokmi a začal robiť snímky zo striech domov. Neskôr sa zameral na oveľa vyššie konštrukcie ako televízne veže či mrakodrapy zo sovietskej éry v Moskve, vrátane obrej Ostankino Tower.

Mladík a jeho kamaráti pri nebezpečnej hre nepoužívajú žiadne istenie. "Keď som na streche, mám pocit, že mi celý svet leží pri nohách. Všetky moje problémy a ťažkosti zostávajú tam dole. Výška ma vzrušuje," povedal Dupri.

Prvý krsť ohňom podstúpil s kamarátom na 33-podlažnej budove, keď sa prechádzal po jej okraji vo výške 120 metrov.  "Bolo to tak vzrušujúce, nemohli sme sa dočkať, až to urobíme znovu," opisuje svoj zážitok.

Ak ho na konštrukciu nechcú pustiť, jednoducho prekĺzne okolo stráží a prístup si zabezpečí nelegálne. "Chcem získať čo najviac veľkolepých záberov, ako sa dá, také, ktoré neurobil nikto predtým. Myslím, že riziko je cenou za takéto úžasné obrazy."

Rus balansuje vo výške

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu