Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašný skok dievčaťa zo strechy paneláku!

Skok dievčaťa z paneláku Zobraziť galériu (5)
Skok dievčaťa z paneláku

RUSKO – Dlhé zimné večery si ľudia krátia všelijako. To, čo si však dovolili mladí Rusi uprostred dňa, je prinajmenšom dych vyrážajúce. Na sídlisku si vyskúšali skok z úctyhodnej výšky strechy paneláku.

Dobre naladená šestica kamarátov sa vyšplhala na vrchol budovy v zdanlivo opustenej štvrti ruského mesta. Vo výške asi desiateho poschodia si udupali sneh a skonštruovali šmykľavku, na ktorú usadili jedinú zástupkyňu ženského pohlavia.

Dievčina, ktorá sa na nebezpečný zoskok odhodlala, bojovala so strachom plačlivým hlasom. Od svojich smejúcich sa kamarátov však dostala posledné inštrukcie a na výzvu „raz, dva, tri“ sa nechala spustiť do hĺbky niekoľko desiatok metrov. Odvaha a dôvera vo svojich priateľov jej skutočne nechýbali. Držali ju totiž laná, ktoré v takýchto podmienkach pôsobili skutočne nebezpečne.

Dievčaťu sa našťastie nič nestalo a euforickým výkrikmi ukončilo svoj adrenalínový zoskok. Upozorňujeme vás, aby ste podobné kúsky radšej neskúšali. Nemuseli by totiž dopadnúť rovnako šťastne.

Zoskok zo strechy paneláku


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu