Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšie mrazivé VIDEO: Rus chodí po tráme v kilometrovej výške!

Mladík riskuje svoj život
Mladík riskuje svoj život

RUSKO/BRATISLAVA - Zatajený dych a spotené dlane! Takéto pocity budete mať pri sledovaní ďalšieho videa s ruskými tínedžermi. Mladí chlapci a dievčatá z hlúpeho hrdinstva riskujú svoje životy, keď sa bez akéhokoľvek istenia pohybujú po kovových konštrukciách v kilometrovej výške. Pritom stačí malý závrat a ...

Zdá sa, že deti v Rusku zvyknú svoj voľný čas tráviť zábavkami, z ktorých stoja vlasy dupkom. Ako sme už písali, dievčina sa napríklad nechala kamarátmi zhodiť zo strechy paneláku len na lane. Tentokrát prišli s ďalším krkolomným kúskom, ktorý zamrazí každého, kto má strach z výšok.

Dievča na veži sa posediačky posúva po trčiacej kovovej konštrukcii až na jej koniec, v hĺbke pod ňou sa rozprestierajú stromy. Jej kamarát si to všetko natáča. Na druhej strane povzbudzujú chlapca, ktorý sa odhodlal po konštrukcii prejsť postojačky. Hoci hrá hrdinu s úsmevom na tvári, nie je mu všetko jedno. Zo svojho úmyslu trochu zľaví, keď neudrží rovnováhu a musí si sadnúť. Na konci konštrukcie však pomaly vstane. Či sa im podarilo dostať späť do bezpečia v poriadku, video neukazuje.

V komentároch sa užívatelia na YouTube pýtajú, kde je hranica medzi hrdinstvom a hlúposťou. Málokto sa totiž pri pohľade na hru so smrťou pobaví.



Rusi riskujú vo výškach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu