Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čarovné kúsky hadej ženy: Z luku strieľa nohami!

Lilia v akcii Zobraziť galériu (3)
Lilia v akcii

LONDÝN - Lilia Stepanova je krásna a talentovaná. Svoje telo dokáže ohnúť do tých najneuveriteľnejších polôh. Hranice svojich možností posunula ešte ďalej; začala strieľať z luku, nie však rukami, ako to robia ostatní lukostrelci, ale nohami!

Dvadsaťštyriročná hadia žena v jednom zo svojich nezvyčajných kúskov len pomocou chodidiel a prstov dokáže trafiť terč vzdialený niekoľko metrov. Celú váhu pritom prenesie na ruky, ktorými sa pridržiava o dve opierky.

Svoje akrobatické čísla sa neustále snaží vylepšovať a len málokedy je s nimi spokojná. "Ako hociktorý iný športovec, ani ja sa nikdy neuspokojím s tým, čo som už dosiahla. Neustále trénujem, aby som bola ešte lepšia," povedala Lilia.

Diváci sa pri jej vystúpeniach bavia, netušia však, že sa za tým skrývajú stovky hodín tvrdej driny a bolesti. "Na pódiu som len päť minút, predtým sa ale ešte musím rozcvičiť, čo mi trvá aj hodinu. Publikum však tieto veci nevidí," vysvetľuje.

Lilia tvrdí, že svoje výnimočné schopnosti zdedila po rodičoch, ktorí sú tiež športovo založení a už od detstva sa venovali atletike. Kedysi dokonca spolu aj vystupovali. "Moje povolanie ma robí veľmi šťastnou. Precestovala som vďaka nemu už takmer celý svet a keď vidím, že ako moje vystúpenia vyčarujú úsmev na tvárach divákov, viem, že všetka tá drina stojí za to," dodáva rodená Moldavčanka.

Hadia žena strieľa z luku

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2037245/Head-heels-right-target-Contortionist-shoots-arrow-bow-feet.html

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu