Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strašné fotky: Anorektička vážila 32 kíl, denne zjedla iba 50 kalórií!

Alison denne prijala iba 50 kalórií Zobraziť galériu (3)
Alison denne prijala iba 50 kalórií (Zdroj: swns.com, daily mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britka Alison Walkerová má iba 33 rokov, ale jej telo navždy poznačila porucha príjmu potravy. Dievča, ktoré sa od tínedžerského veku zmietalo medzi anorexiou a bulímiou, kedysi vážilo iba 32 kíl a denne prijalo 50 kalórií, čo zodpovedá jednému plátku žuvačky.

Alison ako 15-ročná začala mať pocit, že iba plní povinnosti svojho okolia - dobre študovať, venovať sa priateľom a rodine, robiť všetko tak, ako to od nej niekto iný očakáva. Nedostatok nadvlády na sebou priniesol neželaný efekt. Rozhodla sa obmedzovať v jedle, aby aspoň niečo mala pod kontrolou.

Alison sa veľmi rýchlo vypracovala na expertku, ako svoje chudnutie zamaskovať. Nosila voľné oblečenie, a keď ju niekde donútili zjesť niečo, čo nemala v pláne, samozrejme išla jedlo vyvrátiť. Ďalším pomocníkom boli preháňadlá.

Dievčatu čoskoro začali padať vlasy, bolo stále unavené, anemické, až sa nakoniec pridružili aj problémy so srdcom. Kvôli jeho vratkému zdraviu ho pätnásťkrát hospitalizovali a trikrát vylúčili z vysokej školy. Nebolo schopné študovať, ani si udržať žiadny priateľský vzťah.

Teraz, po 18 rokoch, sa Alison cíti oveľa lepšie. Váha sa jej ustálila na prijateľných 60 kilogramoch, otázne však je na ako dlho. Mladá žena nekonzumuje žiadne jedlo, má totiž zavedenú umelú výživu priamo do žalúdka. Jedného dňa sa však teší na to, ako sa s chuťou do niečoho zahryzne. Čaká ju ale ešte dlhá cesta.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu