Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Chlapec (12) sa prezlieka za "Nezbednicu Noru", rodičia sú hrdí!

Redvers ako Nezbednica Nora Zobraziť galériu (3)
Redvers ako Nezbednica Nora

STICKER - Istý britský školák sa rád oblieka do ženských šiat. Svoju vášeň nedávno potvrdil tým, že ho v rodnej obci korunovali za najlepšieho transvestitu. Rodičia vraj zo synovho úspechu majú radosť.

Redversovi Stokesovi trvá len pár minút, kým sa z neho stane "Nezbednica Nora". Oblečie si maminu podprsenku, obtiahnuté ružové šaty, blonďavú parochňu a topánky na vysokých podpätkoch a razom sa z neho stane mladá žena, ktorá sa rada predvádza pred ostatnými.

"Nevidím na tom nič zlé. Je to náhodou veľká sranda a moji kamaráti si myslia, že je to cool. Ide len o hobby, stále mám rád dievčatá," hovorí Redvers.

Chlapcova matka vyhlásila, že "by na svojho syna nemohla byť viac hrdá". "Nora je veľmi presvedčivá. Redvers má jednoducho rád, keď je stredobodom pozornosti. Nejde si na tom budovať kariéru," povedala Georgia (43).

Malá dedinka v anglickom grófstve Cornwall začal usporadúvať súťaž o najlepšieho transvestitu pred dvoma rokmi. Zapájajú sa do nej miestni chlapi, pretože v obci žije málo dievčat, ktoré predtým súťažili o najlepšiu karnevalovú kráľovnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu