Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vdova tvrdí: Tumor zmenil môjho muža na transvestitu!

Oľga Smithová
Oľga Smithová (Zdroj: Champion News Service)

LONDÝN/BRATISLAVA - Oľga Smithová (61) sa súdi s rodinou svojho zosnulého manžela o peniaze z poslednej vôle, ktorú pred niekoľkými rokmi zmenil. Podľa nej mu tumor zatemnil myseľ a stal sa z neho transvestita.

Smithová uviedla, že chodil do jej izby a požičiaval si spodnú bielizeň. Raz sa dokonca takto odetý mal postaviť pred vchodové dvere.

Žena pôvodom z Ruska sa teraz snaží na súde dokázať, že jeho podivné správanie sa má na svedomí rakovina, a teda závet, v ktorom ju vydedil, je neplatný. Pôvodne mala dostať celý jeho majetok vo výške  525 000 libier, no v poslednej verzii prišla o všetko.

Členovia manželovej rodiny, ktorí sa stali novými dedičmi, trvajú na tom, že presne vedel, čo robí. Tvrdia, že Smithová nebola dobrou ženou, nikdy nemala v ruke metlu, nikdy manželovi neuvarila jedlo, ani nespravila šálku čaju.

Dvojica sa zosobášila v roku 1991 a rozišla v roku 2003. O šesť rokov neskôr muž zomrel bez toho, aby sa pár rozviedol.

"Obetovala som 20 rokov života pre neho a jeho psa a jeho dom. Chcem len to, čo mi bolo sľúbené," vysvetľuje Smithová svoj nárok. Podľa rodiny však išlo o nešťastný vzťah a nefunkčné "fosílne manželstvo".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu