Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najsilnejší pár zje sto vajec týždenne a kilá mäsa!

Osemročný Gai je tiež fanúšikom kulturistiky
Osemročný Gai je tiež fanúšikom kulturistiky

PETERBOROUGH - Najmocnejší pár Veľkej Británie má nielen obrovské svaly, ale aj veľký apetít. Rob Reinaldo (29) a Vanda Pessoová sa momentálne pripravujú na súťaž Mr a Ms Universe, čo okrem iného zahŕňa aj prísnu diétu. Mimo nej si ale doprajú poriadnu dávku kalórií.

Dvojica vstáva o štvrtej ráno, aby mohla začať so svojím päťhodinovým tréningom rozloženým na viacero častí. Robovi sa tvrdá drina vyplatila; je totiž už pätnásobným britským šampiónom v kulturistike. O svojej partnerke povedal, že "je to najsilnejšia žena, akú kedy stretol". "Vďačím jej za veľa. Varí mi, je mojou tréningovou partnerkou a podporuje ma."

Mladá žena sa ale teraz musí sústrediť najmä na seba, keďže aj ju čaká náročné podujatie. "Donedávna som sa starala len o Roba. Odkedy som ale začala súťažiť, musela som sa naučiť byť viac sebeckou,"  vyhlásila. Vanda dokonca trénovala aj počas prvých troch mesiacov tehotenstva a do posilňovne sa vrátila len štyri týždne po pôrode syna Guia.

Keď  Rob práve nie je v súťažnom kolotoči, každý deň zje kilo bieleho mäsa alebo ryby. Za jeden týždeň zjedia dokopy s Vandou sto vajec. "Ako dieťa som bol veľmi chudý. Trvalo mi štrnásť rokov, kým som sa vypracoval." Ako povedal, všetko je o disciplíne. Keby pil alkohol alebo sa zle stravoval, cvičenie by nemalo žiadny zmysel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu