Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najtučnejšia matka na svete: Chcem vážiť jednu tonu

Susanne každý deň precvičuje svoje svaly, aby dokázali uniesť takú ťažkú váhu Zobraziť galériu (3)
Susanne každý deň precvičuje svoje svaly, aby dokázali uniesť takú ťažkú váhu

CASA GRANDE - Obézna Susanne Emanová (32) si stanovila bizarný, pre mnohých nepochopiteľný, cieľ. Chce sa stať najtučnejšou ženou na svete, pričom už teraz váži 330 kíl.

Žena odhaduje, že do konca roka priberie ďalších 360 kilogramov. Už teraz sa však podľa vlastných slov teší z toho, že sa jej podarilo poraziť bývalú najtučnejšiu matku sveta Donnu Simpsonovú (43), ktorá v súčasnosti váži 317 kíl.

Susannin bojový plán na dosiahnutie svojho cieľa zahŕňa zvýšenie denného príjmu kalórií. "Strašne rada by som zistila, či je možné dosiahnuť jednu tonu," vyhlásila.

Američanka chodí nakupovať raz do mesiaca spolu so synmi Gabrielom (16) a Brendinom (12) a trvá jej osem hodín, kým naplní šesť nákupných vozíkov. Napriek svojej váhe nemá žiadne zdravotné problémy. Čím je tučnejšia, tým sa vraj lepšie cíti a pripadá si viac sexy. Nezabúda ani na cvičenie a posilňovanie svalov a takisto si pravidelne meria krvný tlak. Hoci ju doktor varoval, že podivná misia ju môže zabiť, Susanne v nej hodlá pokračovať.

"Chcem prelomiť predsudok, že byť tučným je zlá vec. Snažím sa ostatným obéznym ľuďom vysvetliť, že to, koľko vážia, je úplne v poriadku," povedala nádejná ašpirantka na hmotnostný rekord. Myslí však aj na zadné vrátka; keby sa jej počas experimentu niečo stalo, o deti sa postará mladšia sestra Cassie (26).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu