Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Autistka nechtiac prezradila kolegom svoje sexuálne tajomstvá!

Shona
Shona

LONDÝN - Shona Priceová je vysokoškolsky vzdelaná mladá žena, ktorá pracuje pre istú strojárenskú spoločnosť. Bojí sa však, že by o svoju prácu mohla čoskoro prísť, pretože niekedy nedokáže kontrolovať svoj jazyk.

Žena totiž trpí autizmom, ktorý spôsobuje, že sa občas zverí svetu s tajomstvami, ktoré by mali ostať za dverami jej spálne. Svojim kolegom tak nedávno nechtiac prezradila, čo so svojím priateľom Martynom robia v posteli. Okrem toho už párkrát zosmiešnila svojho šéfa, čo viedlo k tomu, že dala výpoveď ešte predtým, než ju stihli vyhodiť.

Shona má problémy už od detstva. Ako malá mávala veľké záchvaty hnevu, doktor ale jej mame povedal, že je len jednoducho "temperamentná".

Tridsaťšesťročná Angličanka je veľmi inteligentná a po ukončení štúdia genetiky sa vrhla na výskum. Ten ju ale po istom čase prestal baviť, tak sa začala obzerať inde. Nikde však kvôli svojmu "hendikepu" nevydržala dlhšie ako jeden rok. Keď jej lekári pred šiestimi rokmi diagnostikovali autizmus, všetko začalo Shone dávať zmysel. "Nie som zlý človek, len trpím poruchou, kvôli ktorej sa mi ťažko nadväzujú vzťahy so svojím okolím," povedala.

V súčasnom zamestnaní sa Shone zatiaľ darí, aj keď sa už kvôli neúmyselnému prezradeniu pikantných detailov zo svojho intímneho života stala terčom posmeškov svojich spolupracovníkov. Momentálne žije  v panstve Hampshire na južnom pobreží Anglicka a len nedávno sa zasnúbila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu