Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Z jedla sa žene nafukuje brucho, vyzerá ako tehotná!

Zobraziť galériu (2)

CANNOCK - Kerri Dowdswellová je mladá žena, ktorá sa bez problémov zmestí do oblečenia veľkosti 38. To však platí iba dovtedy, kým sa nenaje. Dvadsaťtriročná Angličanka totiž trpí záhadným ochorením, ktoré spôsobuje, že sa jej po jedle brucho drasticky nafúkne.

Žalúdok sa zatiaľ vždy po niekoľkých hodinách opäť zmenšil. V poslednom čase sa však Kerrin stav zhoršil natoľko, že zakaždým, keď sa ide najesť von, musí mať na sebe tehotenské oblečenie. Keď ju vidia neznámi ľudia v reštaurácii, často si pri pohľade na ňu myslia, že je tehotná.

Lekári sa snažia už celých desať rokov zistiť, čo je príčinou jej potiaží. Dievčina nie je alergická na žiadnu zložku potrav, a i napriek metodickému vylučovaniu jednotlivých typov jedál vrátane lepku problémy s nadúvaním neprestali. Kerri dokonca žila rok ako vegánka, žiadaný efekt sa ale nedostavil.

"Je to naozaj trápne. Dávam si pozor na to, čo zjem a pravidelne cvičím. A aj tak skoro každý deň vyzerám tak, akokeby som práve mala porodiť. Neustále sa ma niekto pýta, kedy mám termín. Ťažko sa mi vysvetľuje, že mojím dieťaťom je vlastne jedlo, čo som mala na večeru," povedala nešťastná Kerri.

Keďže nafúknuté brucho dievčine nespôsobuje bolesť, bezradní doktori jej povedali, "že je to jednoducho jedna z tých vecí, s ktorými sa musí naučiť žiť".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu