Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

V Chorvátsku vraj vymreli morskí ježkovia

Morskí ježkovia neexistujú! Zobraziť galériu (4)
Morskí ježkovia neexistujú!

BRATISLAVA - Ani vy neveríte, že ježkovia z chorvátskeho mora sa stratili, že v Egypte vám nehrozia žiadne tráviace problémy a v Turecku prevychovali zlodejov? Takže aj vy práve hľadáte vhodné cestovné poistenie, aby sa vám letná dovolenka zbytočne nepredražila? Zopár z vás nám poslalo tipy a skúsenosti s cestovným poistením.

Ján, 35:Zvyknem cestovať na dovolenku do zahraničia individuálne a vždy využívam službyUnion poisťovne, aby som si krátkodobo poistil 5 základných rizík: poistenie liečebných nákladovv zahraničí vrátane asistenčnej služby, úrazové poisteniepre prípad trvalých následkov úrazu a smrti úrazom, poistenie batožinynielen pre prípad odcudzenia či zničenia mojich vecí, ale aj vrátane straty dokladov či oneskoreného dodania batožiny leteckou spoločnosťou, ďalej je to poistenie zodpovednosti za škody–na zdraví, na majetku, náklady na advokáta a kaucie – a v neposlednom rade poistenie stornaobjednanej služby. Keďže cestujem niekoľkokrát do roka, veľmi výhodné je aj celoročné cestovné poistenie.

Anna, 41:Som poistenkyňou Union zdravotnej poisťovne a vďaka tomu mám až 50 % zľavu,ktorú si uplatňujem každý rok pri uzavretí krátkodobého individuálneho cestovného poistenia v Union poisťovni. Už niekoľkokrát som ocenila 24-hodinovú  asistenčnú službu so slovensky hovoriacimi operátormi, ktorími pomohli vyriešiť nepríjemné situácie. Našťastie som si mohla vybrať kvalitného lekára podľa vlastného výberu bez ohľadu na konečné náklady, poistenie liečebných nákladov totiž nezahŕňa žiadnu spoluúčasť. Bez liečebného poistenia by ma moje žalúdočné problémy, ktoré som mala vlani v Egypte, mohli vyjsť aj na 1 200 Eur a poranenie morským ježkom až na 120 Eur! A tento rok využijem aj cestovné poistenie pre môjho štvornohého miláčika, ktorý so mnou pocestuje k moru.

Roman, 27: Často sa o dovolenke rozhodnem veľmi spontánne, zbalím pár tričiek a na druhý deň vyrážam v ústrety dobrodružstvám. Ale to nič nemení na tom, že som zodpovedný a nebudem riskovať, že ma dovolenka vyjde viac, než je nevyhnutné. Aj preto mi vyhovuje, že v Unione sa môžem na poslednú chvíľu poistiť cez internet alebo SMS, najnovšie dokonca aj  pomocou mobilnej aplikácie s viacerými funkciami. A cez SMS si môžem krátkodobo poistiť aj úraz v zahraničí. Ak plánujem počas dovolenky nejaký šport, napr. potápanie či rafting, vždy sa ešte pripoistím. Nechcelo by sa mi platiť za zlomenú nohu až 800 Eur.

O cestovnom poistení sa môžete poradiť aj na online četovacej službe alebo na mailovej adrese union@union.sk, alebona telefónnom čísle zákazníckeho centra Union poisťovne 0850 111 211.

Neriskujte a poistite sa online na www.union.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu