Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jasnovidec predpovedal masový hrob s 30 telami!

Usadlosť, kde mali byť zakopané telá Zobraziť galériu (2)
Usadlosť, kde mali byť zakopané telá (Zdroj: USABC)

HOUSTON - Bez výsledku skončilo pátranie úradov po desiatkach tiel, ktoré podľa tipu človeka vyhlasujúceho sa za jasnovidca mali byť pochované v americkom štáte Texas. Prípad v utorok vyvolal rozruch v amerických médiách.

Podľa televíznej stanice MSNBC a ďalších médií sa malo v hromadnom hrobe v usadlosti v meste Hardin približne 113 kilometrov severovýchodne od Houstonu nachádzať 25 30 tiel. Televízna stanica CNN informovala o najmenej 20 obetiach. Prvé preskúmanie podľa miestnych médií naznačovalo, že z veľkej časti ide o telá detí. Hovorca Federálneho výboru pre vyšetrovanie (FBI) v Houstone oznámil, že úrad bol požiadaný o pomoc pri vyšetrovaní.

Sudca okresného súdu Craig McNair neskôr novinárom oznámil, že v inkriminovaných miestach nebol spáchaný trestný čin. Nález tiel podľa agentúry AP nepotvrdil ani okresný šerif Rex Evans. Úrady podľa neho vzali tip vážne, pretože volajúci, ktorý sa úradom zveril so svojím podozrením, poznal detailne vnútro domu.

Úrady vraj meno volajúceho poznajú a pátrajú po ňom. Na otázku, či sa domnieva, že išlo o falošnú správu, Evans povedal, že v miestach nenašli žiadne telá ani nič, čo by naznačovalo, že tu usmrtili ľudí.

"Budeme pokračovať vo vyšetrovaní a najskôr zistíme, ako sa dotyčný dostal k tejto informácii," vyhlásil Evans.

Usadlosť prehľadávala polícia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu