Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Hlúpe video hitom: Keď blondínka miluje mačky!

Debbie spomienka na mačky šialene rozcitlivie
Debbie spomienka na mačky šialene rozcitlivie (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Video, ktoré na YouTube zverejnili iba začiatkom júna, si už pozrelo 7 miliónov divákov a určite pobaví ešte mnoho ďalších. Zo dňa na deň sa totiž z dievčaťa menom Debbie stala kuriózna hviezda. A stačilo tak málo - rozcitlivieť sa pri zmienke o mačkách. Nie je však plač ako plač!

Na pohľad plachá Debbie na záberoch vraví, že je to jej prvý pokus o zoznamovacie video a hľadá si spriaznenú dušu. Vraj je nervózna a vzrušená zároveň. Až na trochu exhaltovaný prejav, by na tom nebolo nič zvláštne. Po oznámení, že je absolventkou univerzity vo Villanove, spomenie lásku k mačkám a katastrofa sa začína.

Do očí sa jej nahrnú slzy, ktoré si ovieva rukami: "Je mi to ľúto, ale milujem mačky, chcem iba všetky objať, ale nemôžem." Po tomto výkone sa jej podarí na pár sekúnd pozbierať, kým príde ďalší záchvat. "Myslím na to, aké sú roztomilé s ušami a fúzmi a ňufákom," rumázga do kamery.

Po ďalších urevaných slovách venovaných štvornohým chlpáčom končí zvolaním: "Nemôžem, nemôžem."

Video sa objavilo na kanáli Cary Harmannovej, ktorá píše, že má 23 rokov a pochádza z USA. Hoci jej pravdepodobne išlo iba o zviditeľnenie sa, je to rozhodne jeden z najhlúpejších sólo výstupov.

Debbie miluje mačky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu