Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO hlúpej blondínky na Youtube (19): Vykradla som banku!

Toľkoto som ukradla!
Toľkoto som ukradla! (Zdroj: YouTube)

WACO - Keby hlúposť kvitla, Hannah Sabatová by zrejme bola tou najkrajšou ružou. Vykradla banku a nechala sa chytiť spôsobom, na ktorom sa nedá nič iné, ako zasmiať. Polícia ju totiž vypátrala po tom, ako sa na internete chválila svojím lupom.

Len deväťnásťročná dievčina potrebovala peniaze, ku ktorým sa rozhodla dopracovať tým najjednoduchším spôsobom - ukradnúť ich. V meste Waco v Nebraske preto prepadla banku, z ktorej si odniesla viac ako 6000 dolárov (4600 eur). Navyše sa viezla na ukradnutom aute značky Pontiac.

A potom to prišlo. Hannah umiestnila na Youtube takmer osemminútové video, na ktorom ukazuje ručne popísané lajstre papiera. Prostredníctvom nich informuje celý svet o zločine, ktorý práve spáchala. Neobťažovala sa pritom ani prezliecť do iných šiat, aby aspoň trochu sťažila prácu policajtom.

"Teraz som už bohatá. Môžem si dovoliť vyplatiť dlh, ktorý mám voči škole a zajtra sa vyberiem na poriadne veľký nákup a zaobstarám si kopec marihuany," oznamuje tínedžerka. "Mame som povedala, že dnešok bol najlepším dňom môjho života. Ona si myslela, ze som len stretla nejakého úžasného chlapca," stojí na ďalšom z papierov. Celú šou zaklincuje tým, že dolárovými bankovkami, ktoré jej mali pomôcť vyhrabať sa z finančných ťažkostí, zamáva do kamery.

Polícia Sabatovú zatkla krátko po čine a obvinila z vylúpenia banky a krádeže auta. Momentálne sa nachádza vo väzbe. Sudca stanovil kauciu na 300 tisíc dolárov (230 tisíc eur).

Hlúpa blondínka sa chváli lupom na webe 1

Hlúpa blondínka sa chváli lupom na webe 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu