Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Párik dôchodcov rozosmieva tisíce: Nevedeli, že ich nahráva kamera!

Rita a Frank sa pokúšajú odfotiť
Rita a Frank sa pokúšajú odfotiť

NEW YORK - Počítače niekedy vedia človeka poriadne zmiasť. Najnovšie sa o tom presvedčil párik dôchodcov, ktorý si pomocou neho chcel spraviť fotografiu. Z Rity a Franka sa tak razom, hoci neúmyselne, stali internetové hviezdy.

Starý pán oslavoval 84. narodeniny a jeho manželka mu upiekla tortu, na ktorej nechýbali sviečky. Dôchodcovia si chceli spraviť spoločnú fotku a poslať ju svojim priateľom. Vyskytol sa však malý problém a namiesto fotografie sa nafilmovali.

Video sa začína tým, ako sa penzisti usmievajú do kamery v domnienke, že ich "to" fotografuje. Niekoľko sekúnd vydržala perfektne upravená Rita a Frank zvierajúc narodeninovú tortu takmer bez pohybu, len aby nepokazili záber.

Potom si však žena uvedomila, že niečo asi nie je v poriadku. "Nepočula som kliknutie. Ty áno?," opýtala sa muža. Nasadila si okuliare a snažila sa prísť celej veci na kĺb. Frank to už ale, na rozdiel od nej, po ďalšom neúspešnom pokuse vzdal.

Hoci sa im spoločnú fotografiu zrejme urobiť nepodarilo, mnohým ľuďom vyčarili aspoň úsmev na tvárach. Ku cti im ale rozhodne slúži fakt, že na rozdiel od niektorých svojich rovesníkov im moderná technika nenaháňa strach. Video sa objavilo na serveri Youtube, kde si pozrelo už vyše 800-tisíc užívateľov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu