Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hit internetu: Najsladšiu žiadosť o ruku chcú vidieť milióny ľudí

Matt Still žiada Ginny Joiner o ruku Zobraziť galériu (3)
Matt Still žiada Ginny Joiner o ruku (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Video, ktoré obletelo svet, sa hneď stalo hitom internetu a nejedna romantická duša po jeho zhliadnutí zostala očarená. Svedčí o tom aj drvivá väčšina pozitívnych ohlasov na video. Od pondelka, kedy bolo uvedené na Youtube, ho videlo už takmer 6 miliónov ľudí. Matt Still z americkej Atlanty sa medzi čakateľkami na zásnubný prsteň zrejme navždy zapísal ako muž snov, keď svoju priateľku Ginny Joiner požiadal o ruku skutočne originálnym spôsobom.

Ginny netušiac, čo sa na ňu chystá, sa vybrala s kamarátom do kina. Rovnako nemala ani poňatia o tom, že všetky jej reakcie zaznamenáva kamera a že za chrbtom jej sedí rodina a priatelia. Film je Ginny od začiatku podozrivý. Dva mužské hlasy, postavy, ktoré napriek tomu, že im nevidí do tvárí, sú jej až príliš povedomé. „Prišiel čas, keď otec musí odovzdať svoje dievčatko inému mužovi, ktorý ju miluje rovnako, ako on doteraz,“ hovorí starší hlas. „Viem, čo všetko pre vás znamená, viem, ako veľmi ju milujete, viem, že je vaším srdcom,“ odpovedá mladší z mužov. V tomto momente Ginny lapá po dychu, pretože v neznámych hlasoch spoznáva svojich najbližších. Ginny dochádza, že Matt práve požiadal otca o jej ruku.

Najkrajšia žiadosť o ruku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)


Celá situácia sa odohráva akoby v reálnom čase. Matt nasadá do auta, rýchlo sa presúva ku kinu, kde práve sedí nervózna Ginny a tuší, že to ešte nie je všetko. Matt sa vrúti do sály a kľakne si pred dojatú Ginny na kolená. Na otázku, či si ho vezme za muža, po takejto žiadosti nemôže odpovedať inak ako kladne. Celá sála začne tlieskať. „Mám pre teba ešte jedno prekvapenie,“ hovorí Matt a otočí Ginny smerom k hľadisku, v ktorom spoznáva svoju rodinu a priateľov.

Najkrajšia žiadosť o ruku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)


Matt však nie je priekopníkom v tejto oblasti. Todd Cavanaugh požiadal o ruku bývalú Miss New York Elisabeth Baldanza v dramatickom traileri, keď bol párik spolu v divadle.

Takto sa žiada o ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu