Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Denné tábory v Bratislave – Karlovej Vsi

Šanca tanca Zobraziť galériu (2)
Šanca tanca

BRATISLAVA - Mnohí rodičia malých detí riešia v lete problém, kam dať malé deti, ak je škôlka počas celého leta zatvorená. Ak ŠancuTancu poznáte, určite viete, že naše lektorky deťom rozumejú a že deti sem radi chodia.

Preto sme sa tento rok rozhodli umožniť vašim deťom stráviť čas u nás aj v lete. Okrem našich veselých priestorov v Karlovej Vsi je bonusom aj pekné a bezpečné okolie, blízkosť električky, ktorou môžeme s deťmi chodiť na výlety a možnosť pobytu v prírode, napríklad v Líščom údolí.

Denné tábory budú vždy od 8:00 do 16:30.

Termíny turnusov:

11.7.-15.7.

18.7.-22.7.

25.7.- 29.7.

1.8.-5.8.

8.8.- 12.8.

Tábory sú určené pre deti vo veku 3-6 rokov (skupina Škôlkar) a 5-8 rokov (skupina Školáčik). Podľa počtu a veku prihlásených detí vieme flexibilne vytvárať skupiny, sme pripravení na všetky možnosti.

Cena za turnus pre jedno dieťa: 110 EUR

V každej skupinke sa o deti budú starať 2 skúsené lektorky. Deti budú mať po celý deň zabezpečený pitný režim a trikrát denne jedlo: desiata, obed v reštauračnom zariadení v blízkosti štúdia (je možné zabezpečiť aj bezlepkovú stravu) a olovrant.

Každý deň ponúkame pestrý program prispôsobený veku detí a počasiu, je pripravená "indoor" aj "outdoor" verzia.

Druhy programov:
Šantenie s angličtinou, tanečné, hudobné a výtvarné aktivity, divadielko, face painting, fotografovanie, športové aktivity a súťaže, záverečné vystúpenie pre rodičov, darčeky a ďalšie prekvapenia.

Tematicky zamerané dni: Deň v ríši rozprávok, Piráti na Dunaji, Cestujeme po hradoch a zámkoch, Miniolympiáda, Karneval.

Deti môžete prihlasovať buď na telefónnom čísle 0911 723 751 alebo na info@sancatanca.sk, kde sa dozviete aj odpovede na ďalšie otázky, ktoré potrebujete vedieť. 

www.sancatanca.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu