Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kúpila si malé šaty a do svadby schudla 80 kíl!

Pred a Po Zobraziť galériu (4)
Pred a Po (Zdroj: swns.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Takmer všetky nevesty sa snažia schudnúť pred svojím veľkým dňom, avšak Beth Wheelerová (36) si nariadila drsnejšiu diétu ako väčšina. Keď sa zasnúbila, vážila 140 kíl, ale objednala si svadobné šaty veľkosti 12. Motivácia bola viac ako dômyselná.

Beth sa so svojou nadváhou pripojila ku skupine, ktorá si navzájom pomáha s kontrolovaním hmotnosti v apríli 2009. Pustila sa do zdravého stravovania a cieľa, ktorý si vytýčila o rok neskôr. Krajčírke nakázala ušiť šaty o 18 čísel menšie, ako vtedy nosila.

Žene sa dokonca podarilo odolať pokušeniu aj v období Vianoc a kilá pomaličky zhadzovala až do svadobného dňa. Najväčšiu radosť mala, keď si vo februári stúpla na váhu a zistila, že sa jej sen splnil. Schudla takmer 80 kíl. O štyri dni neskôr už hrdo kráčala uličkou.

"Pravdepodobne som samu seba uchránila pred cukrovkou a ďalšími ochoreniami súvisiacimi s obezitou. Bolo to neuveriteľne ťažké, pretože nemám rada cvičenie a nikdy zo mňa nebude fanúšik posilňovne," hovorí Beth.

V chudnutí pokračuje aj naďalej a na stretnutia so skupinou chodí pravidelne každý týždeň. Drobná žena plánuje zhodiť ešte ďalších 12 kíl.

Na svoju žienku je pyšný aj jej muž, ktorý vo svadobnej reči žartoval, že v manželstve často dostanete viac, ako ste očakávali, ale v jeho prípade je toho stále menej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu