Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Baník vyhral milión, vďaka mŕtvej matke!

Thomas sa nazdáva, že mu k výhre dopomohla mŕtva matka
Thomas sa nazdáva, že mu k výhre dopomohla mŕtva matka

LONDÝN - Istý Angličan, ktorý sa v minulosti živil ako baník, pred pár dňami prehovoril o tom, ako mu jeho zosnulá matka pomohla vyhrať v lotérii milión libier (cca 1,2 milióna eur).

Thomas Harwood (72) navštívil hrob svojich rodičov len niekoľko hodín predtým, ako pred dvomi týždňami vyhral v lotérii Euro-Millions. Deň žrebovania bol totiž zároveň dňom narodenín jeho zosnulej matky.

"Šiel som rodičom na hrob a zobral som so sebou aj nejaké kvety, pretože mama by mala v ten deň narodeniny. Som si istý, že s tým má (jeho matka) niečo spoločné," povedal šťastný výherca.

Thomas, ktorý žije v meste Ferryhill v anglickom grófstve County Durham si spomína, ako koncom apríla pozeral v televízii snooker a na chvíľu zaspal. Neskôr sa zobudil, skontroloval výsledky žrebovania a potom svoj tiket a nemohol uveriť vlastným očiam. "Z času na čas vyhrám nejaké peniaze v dostihoch ale nikdy to nebolo viac ako desať libier," hovorí.

Harwood, ktorý je rozvedený a má jedného syna, štyroch vnukov a jedného pravnuka, si chce teraz kúpiť karavan a usadiť sa v ňom na pobreží Anglicka. Nezabúda však ani na svoju rodinu; jednej z vnučiek pomôže so splatením školného na univerzite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu