Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Teraz sa oplatí kupovať matrace!

Matrace Dormeo Zobraziť galériu (2)
Matrace Dormeo

Ak ste sa už niekoľkokrát zobudili dolámaní a unavení, asi ste zanadávali na svoj starý matrac a možno ste mu aj pohrozili, že ho pri najbližšej príležitosti vyhodíte z okna.

Túto reakciu Vám úplne schvaľujeme – nenecháte si predsa pokaziť chrbticu len preto, lebo Váš starý matrac stratil svoj pôvodný tvar, pevnosť a robí Vám skôr starosti ako radosti. Tou najlepšou správou ale je, že práve teraz je tu tá ideálna príležitosť na to, aby ste sa zbavili starého matraca tak, ako ste mu to sľúbili a ešte pri tom ušetrili slušnú čiastku peňazí!

Známa značka matracov Dormeo ponúka až do 30.júna 2011 výnimočnú akciu – pri kúpe akéhokoľvek matraca dostanete ako darček zadarmo luxusnú súpravu posteľnej bielizne IRIS. Navyše si sami môžete vybrať farbu:

-          osviežujúcu tyrkysovú,

-          veselú zelenú

-          alebo jemnú, prírodnú hnedú.

Samozrejme, že ak si kúpite matrac na dvojlôžko, dostanete 2 súpravy IRIS.

Ponuka, ktorá sa neodmieta!

Doprajte kvalitný matrac značky Dormeo svojej chrbtici a luxusnú súpravu posteľnej bielizne sebe – určite poteší Vaše zmysly. Vašej spálni dodá elegentný štýl a osvieži ju krásnymi trendovými farbami. Vyberte si svoju posteľnú súpravu čím skôr – akcia totiž platí len do vypredania zásob!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu