Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ženy sa radujú, vynašli protivráskovú podprsenku!

Boerová so svojím vynálezom Zobraziť galériu (2)
Boerová so svojím vynálezom

LONDÝN - Krém proti vráskam patrí do povinnej výbavy takmer každej ženy po tridsiatke. Najnovšie sa však na trhu objavil výrobok, ktorý má chrániť ženy pred vráskami nie okolo očí, ale pŕs.

Špeciálnu podprsenku pod názvom La Decollette, ktorá má okrem toho navyše zabraňovať prsiam, aby začali ovísať, vynašla Holanďanka Rachel de Boerová. Má sa nosiť v noci a podľa slov vynálezkyne "drží prsia nadvihnuté a od seba zatiaľ čo ich majiteľka spí".

Boerová "zázračnú" podprsenku najprv vyskúšala na sebe a tvrdí, že funguje. Nápad sa zrodil v jej hlave už pred niekoľkými rokmi keď začala spávať v starej podprsenke, na ktorú prišila vypchaté ponožky. Tie udržiavali pravý a ľavý prsník od seba čo zabránilo vzniku nepekných vertikálnych čiar. Jej dekolt teraz preto vyzerá mladistvo a hladko.

"Nikto o mojom pokuse nevedel. Svojim kamarátkam som sa zverila až keď som mala štyridsať a tie mi povedali, že majú ten istý problém," hovorí Rachel. Žena teda vyrobila podrsenky aj pre nich.

Nový vynález sa v jej okolí stretol s veľkým úspechom a Boerová, ktorá predtým pracovala ako realitná agentka, odišla z práce a začala sa venovať iba výrobe "antivráskovej" nočnej podprsenky. Momentálne sa predáva v istej obchodnej sieti vo Veľkej Británii za 45 libier (cca 51 eur).

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu