Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Najväčšie prsia majú Rusky, Slovenky v priemere "trojky"

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Prsia sú podľa mnohých (mužov) korunou ženskej krásy. Niektorí preferujú malé, ale zato "chutné", druhým sa zas páčia väčšie. Ktorá krajina sa pýši najväčšími vnadami a ako sú na tom Slovenky, sme sa dozvedeli z umu, ktorý sa nedávno objavil na internete.

Len pred pár týždňami sme vás na našich stránkach informovali o celosvetovom prieskume o dĺžke penisov, v ktorom zvíťazili muži z afrického Konga. Teraz vám prinášame výsledky prieskumu, ktorý zisťoval priemernú veľkosť ženského poprsia v rôznych častiach sveta.

Ženy s najväčším poprsím sa podľa neho rodia v Rusku, kde priemer dosahuje veľkosť číslo päť. Na krk im dýchajú obyvateľky Škandinávie; Švédky, Fínky aj Nórky sú na tom čo do veľkosti pŕs veľmi podobne.

Zle na tom nie sú ani ženy zo Severnej a Južnej Ameriky, kde sa priemerná veľkosť pŕs pohybuje na úrovni "štyriek". Tým istým priemerným číslom sa môžu pýšiť aj Češky, Maďarky a Rakúšanky.

Slovenky sa nachádzajú približne uprostred, v priemere si naše ženy kupujú podprsenky veľkosti tri. No a najmenej obdarené sú Ázijčanky (Čína, Japonsko, Indonézia) ale i ženy v niektorých afrických krajinách (Mali, Senegal, Uganda, Zimbabwe) a v rámci Európy sú to Bielorusky.

 

Najväčšie prsia majú Rusky,
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu