Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fredy Ayisi: Môj život s yogou

Fredy Ayisi: Môj život s yogou
Fredy Ayisi: Môj život s yogou

BRATISLAVA - Prvé pôvodné slovenské DVD – Fredy Ayisi – môj život s yogou je pripravené pre všetkých, ktorí hľadajú alternatívu k nášmu uponáhľanému svetu, naplnenému stresom a záplavou negatívnych informácií .

198 minút yogy  na DVD + 55 minút relaxačnej hudby a to všetko pod taktovkou človeka, ktorý nemusí dokazovať že je profesionál.

Fredy Ayisi   je 7-násobný majster Slovenska, 2-násobný majster Európy a 2-násobný majster sveta v karate.  Yoge sa začal venovať už ako 12 ročný.
Keďže Fredy Ayisi úroveň amatér nepozná, yoga ho pohltila celého. Ako jeden z prvých u nás sa začal joge venovať profesionálne, otvoril relaxačné centrum yogy.

Fredy tvrdí : “ Rodičia mi dali život, yoga zdravie“. 

Yoga  vám pomôže získať pružné a pohyblivé telo a zároveň vám pomôže zbaviť sa stresu a naplniť myseľ pozitívnou energiou .

Cvičenia na DVD
a sú pripravené v dvoch verziách so zreteľom na začiatočníkov -  s podrobným vysvetľovaním ako cvičiť a koncentrovať sa, ale aj s možnosťou pre mierne pokročilých vysvetľovania vynechať a zamerať sa na samotné cvičenie .

Špeciálnym bonusom je CD s relaxačnou hudbou,
  ktoré dokáže zrelaxovať vašu myseľ aj keď nemáte čas cvičiť .   


Štruktúra DVD,  vychádza zo samotných princípov yogy. Je rozdelená na 6 základných okruhov cvičenia a z ucelenej zostavy  Koncentrácia energie  - ktorá obsahuje všetky okruhy cvičenia v postupností, ktorá zjednotí telo a myseľ.

1. Energia na ráno –dýchacie cvičenie – pranajáma , pri ktorom sa naučíte  počúvať a ovládať  svoje  telo . Pomáha nabiť sa energiou do celého dna, osvieži a prebudí vás. Vyrovnáva myseľ a prináša úsmev na tvári.      

2. Pozdrav Slnku
– cvičenie, o ktorom sa hovorí, že ak ho zvládnete nemusíte cvičiť nič iné , pretože obsahuje 12 základných pozícií, ktoré dokonale precvičia  vaše telo

3.Yoga dance
– dynamické cvičenie zamerané na uvoľnenie emócii, zbavenie sa stresu a rozohriatie organizmu.

4. Pozície  stability
– základne pozície v stoji, ktoré rozvíjajú vaše telo a harmonizujú myseľ. Podporujú vytrvalosť, neoblomnosť a cieľavedomosť .

5. Pozície koncentrácie
– základné yogové pozície v sede zamerané na zlepšenie rovnováhy a posilnenie celého tela.

6. Proti stresová relaxácia
  – relaxačná zostava, ktoré dokáže zharmonizovať telo a myseľ aj po najnáročnejšom pracovnom dni .
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu