Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lentilky so slúchadlami – novinka ku Dňu detí

Lentilky so slúchadlami Zobraziť galériu (2)
Lentilky so slúchadlami

Premýšľate, ako svoje ratolesti potešiť na Deň detí? Hľadáte niečo, čo bude praktické, a zároveň „in“? Urobte im radosť novým darčekovým balením LENTILKY SO SLÚCHADLAMI.

Balíček obsahuje okrem troch veľkých túb obľúbených LENTILKY aj darček navyše - univerzálne trendy slúchadlá. Vaše dieťa ich využije do MP3 prehrávača, ale aj do mobilného telefónu či počítača. Slúchadlá sú v tvare guľatej LENTILKY a vybrať si môžete zo všetkých LENTILKY farieb – žltej, oranžovej, ružovej, červenej, fialovej, zelenej alebo modrej. Stačí len zvoliť tú správnu farbu a zábava v LENTILKY štýle sa môže začať.


Limitovaná edícia ku Dňu detí obsahuje tri tuby bonbónov LENTILKY (3 x 150g) a trendy slúchadlá podľa vášho výberu zo všetkých siedmich LENTILKY farieb za odporúčanú maloobchodnú cenu 5 EUR.

O spoločnosti Nestlé

Nestlé, medzinárodná potravinárska spoločnosť s ústredím vo Švajčiarsku, vstúpila na slovenský trh cukroviniek ako strategický investor začiatkom 90. rokov 20. storočia. Nestlé Slovensko distribuuje čokoládové a nečokoládové cukrovinky pod značkami ako je ORION, ORION MODRÉ Z NEBA, ORION ŠTUDENTSKÁ PEČAŤ, DELI, MARGOT, BON PARI, JOJO, LENTILKY. Nestlé uvádza na slovenský trh značkové potraviny aj pod medzinárodnými značkami - tyčinky KIT KAT, instantnú kávu NESCAFÉ, kulinárske výrobky MAGGI, dojčenskú výživu NESTLÉ a potravu pre domáce zvieratá PURINA, FRISKIES a DARLING. Raňajkové cereálie NESTLÉ ako FITNESS alebo NESQUIK uvádza na trh spoločnosť Cereal Partners Czech Republic, spoločný podnik Nestlé a General Mills.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu