Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jarné novinky v ŠanciTanca

Šanca Tanca Zobraziť galériu (2)
Šanca Tanca

BRATISLAVA - Tanečné štúdio ŠancaTanca pripravilo do nastávajúceho jarného trimestra opäť niekoľko nových kurzov. Tešiť sa môžu najmä deti a ich rodičia, ale sklamaní neostanú ani milovníci zumby, pilatesu, powerjogy či brušných tancov.

Tancovanie, cvičenie či šantenie? Ak máte chuť so svojim bábätkom, lezúňom či malou slečnou stráviť príjemné chvíle pri niektorej z týchto aktivít v kruhu rovnako naladených mám, stačí si len vybrať z ponuky kurzov.

Lekcie Tancovania s bábätkami sú vhodné už pre veľmi malé bábätká hneď po ukončení šestonedelia. Môžete na nich využiť bejbišatky alebo iné vhodné nosiče, ale nie je to nutnosťou. Tancovať s bábätkom sa dá aj tak, že ho iba držíte v náručí, prípadne je položené na podložke a tancujete nad ním tak, aby vás vedome vnímalo.

Voňavé tancovanie je názov šesťtýždňového kurzu pre mamy bábätiek, ktoré by chceli na vlastnej koži (a nose) spoznať niektoré vonné silice. Všetky oleje, s ktorými sa budete stretávať, sú citlivo zvolené pre skupinku bábätiek od šiestich mesiacov. Stretnutia, na ktorých sa bude okrem iného aj tancovať a cvičiť, sú vhodné aj pre tehotné či ženy na materskej, ktoré chcú privoňať ku svetu mám a bábätiek a dozvedieť sa viac o používaní olejov pre deti.

Ak ste rodičom malej slečny vo veku okolo troch rokov, kurz Tancovanie s vílou bude niečo pre vás, teda vlastne pre vašu malú vílu. Predstavuje možnosť, ako prostredníctvom hravého fantazijného sveta rozvíjať vzťah k pohybu, rytmu a tancu. Je príležitosťou na posilnenie detskej tvorivosti a dievčenského cítenia. Súčasťou kurzu je aj budovanie vzťahu k prírode a zvieratám. Každú lekciu malé víly spoznajú nejaké zviera či rastlinu.

Ďalšou novou aktivitou v ŠanciTanca je Farebné šantenie pre deti od 4 do 7 rokov, kde lektorka povedie vaše deti k tvorivosti a hravosti. Spolu budú vyrábať rôzne kreatívne dielka, ktorými si potom môžete skrášliť domácnosť či podarovať ich blízkym.

Okrem toho nájdete v jarnej ponuke štúdia opäť množstvo osvedčených kurzov, ako sú ranné či večerné zumby a pilatesy, cvičenie na fitloptách, hathajogu a powerjogu, cvičenie po pôrode, brušné, moderné tance, latino, hip-hop, Clip dance a mnoho iných.

Podrobnejšie informácie o kurzoch a rozvrh jarného trimestra, ktorý potrvá od 4. apríla do 25. júna, si môžete pozrieť na www.sancatanca.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu