Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najchlpatejšie dieťa na svete: Volajú ma "Opičia tvár"!

Najvlasatejšie dieťa na svete Zobraziť galériu (5)
Najvlasatejšie dieťa na svete

BANGKOK - Sebavedomie malej Supatry Sasuphanovej sa rokmi ocitlo na bode mrazu. Kvôli svojej tvári, ktorá je doslova obrastená chlpmi, si už vyslúžila množstvo nelichotivých prezývok. Nedávno si však povedala, že to musí zmeniť.

Vzácna genetická porucha spôsobuje rast nadmerného ochlpenia na tvári, kvôli čomu si jedenásťročnú dievčinu doberali takmer celý život. Ostatné deti ju okrikovali nelichotivými prezývkami ako "Opičia tvár" či "Vlkodlačka". Na ulici sa pri nej zastavovali neznámi ľudia a ukazovali na ňu prstom, čo ju mnohokrát dohnalo až k plaču.

Odvtedy, čo ju oficiálne uznali za najchlpatejšie dieťa na svete, sa ale veci zmenili k lepšiemu. Supatra sa stala jednou z najpopulárnejších dievčat na škole. "Som veľmi šťastná, že ma zapísali do Guinessovej knihy rekordov. Stačilo, aby som odpovedala na pár otázok a už to bolo," povedala Supatra, ktorá pochádza z thajského mesta Pranakom.

Netradičné ocenenie jej dodalo viac odvahy a sebavedomia a dokonca začala brať hodiny tanca, spevu a herectva. Najradšej počúva miestnych popových spevákov a na ich piesne s priateľmi vymýšľa choreografie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu