Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žiadosť o ruku počas reklamy! Jej odpoveď znela...

David žiada Dee o ruku
David žiada Dee o ruku

CLEVELAND - Mladík z amerického Ohia sa rozhodol spečatiť svoju lásku k priateľke originálnou žiadosťou o ruku. Šokovanej žene položil známu otázku "Will you marry me?" (v preklade "Vezmeš si ma?") počas nakrúcania televíznej reklamy. Jej odpoveď bola...

David Jones tvorí so svojou priateľkou Dee Hortonovou pár už niekoľko rokov. Usúdil, že teraz je ten správny čas, aby svojmu vzťahu dali i formálnu podobu. Od nakrúcania reklamy, v ktorej mal účinkovať, si však na chvíľu odskočil. Do kaderníckeho salóna, v ktorom Dee pracuje, zobral so sebou aj štáb, ktorý poslal vopred.

Mladej žene povedali, že u nich nakrúcajú krátky spot týkajúci sa liečby vlasov keratínom. Potom sa však David z ničoho nič objavil na televíznej obrazovke, kde spustil preslov o tom, ako veľmi ju miluje a o prekážkach, ktoré spolu museli prekonať.

"Vy tu nie ste kvôli keratínu?", spýtala sa prekvapená Dee televízneho štábu po tom, ako jej začalo dochádzať, čo sa vlastne deje. David ju vzápätí cez obrazovku požiadal o ruku a o pár sekúnd neskôr prišiel do salóna, aby tak urobil i osobne. Dojatá Dee povedala áno.



Žiadosť o ruku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu