Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Nie sme blázni z Ameriky, tvrdí majiteľ psotela

Psy sa na nedostatok pohodlia nemôžu sťažovať Zobraziť galériu (3)
Psy sa na nedostatok pohodlia nemôžu sťažovať

PARÍŽ - Vyhrievaný bazén, masážny salón a výber jedál "à la carte" sú niektoré z vymožeností, ktoré majú k dispozícii hostia prvého francúzskeho luxusného hotela pre psov vo Vincennes na okraji Paríža. Medzi ďalšími možnosťami sú špeciálne kurzy pre neposlušných štvornožcov a "doggy jogging" - prebehnutie sa po Vincenneskom lesíku.

Vykachličkované izbičky sú voňavé a čisté, na stenách visia zarámované obrázky psov a sú tu i televízory, na ktorých majú hostia na výber relácie na DVD, popisuje podnik agentúra Reuters.

Hotel Actuel Dogs založili Devi a Stan Burunoví, špecialisti na správanie psov a ich celoživotní milovníci. Zdôrazňujú, že práve ubytovanie v izbách odlišuje Actuel Dogs od iných podobných zariadení, kde psov držia v klietkach. Za izbu si pýtajú 26 až 38 eur.

Neservírujú ale psom potravu na nejakých strieborných miskách - "to je nezmyselný výstredný luxus", povedala Devi. "Tu nie sme v Spojených štátoch alebo v Japonsku - žiadne psie manikúry alebo farbenie kožuchu na ružovo. To je ľudské bláznovstvo. Naša priorita je vyjsť v ústrety psím potrebám."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu