Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bitka pre javorový sirup, ženy si dali do "držky"!

Ženy si nič nedarovali Zobraziť galériu (3)
Ženy si nič nedarovali

LONDÝN/BRATISLAVA - Ťažko uveriť, že pre prosbu o javorý sirup, by mohla vzniknúť taká mela. V americkom mestečku Chicopee je však možné všelico. Hostia v reštaurácii aspoň mali vďaka ženám divadlo, ktorému nezabudli zatlieskať.

Hromadná bitka začala, keď sa jedno z dievčat opýtalo pri inom stole, či by jej mohli podať javorový sirup a dostalo odpoveď: "Krava, tvoje palacinky vyzerajú podľa mňa fajn".

Dve dievčatá  sa postavili a ďalšie argumenty už riešili ručne. Bohužiaľ, od ženy v bielej blúzke a čiernych nohaviaciach dostali riadnu nakladačku. 

Dievčinu v bledomodrých džínsoch udierala tvrdo po hlave, až sa zrútila na zem, tam do nej ešte kopla. Pri vstávaní do kamery dievča stihlo ukázať aj čierne tangáče, to ho však neuchránilo pred ďalšími pohlavkami. 

Nakoniec situáciu prišiel riešiť majiteľ reštaurácie. Kým sa mu podarilo bitkárky od seba oddeliť, žena druhej dievčine ešte vrazila päsťou do tváre, až spadla do kresla.

Keď sa strhla potýčka, väčina ľudí utiekla z cesty, iní tlieskali a ostatní neveriacky krútili hlavami a čakali, ako sa situácia skončí.



Bitka pre sirup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu