Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V Inchebe sa bude opäť maľovať na telo

Maľovanie na telo Zobraziť galériu (4)
Maľovanie na telo

V piatok 4. februára a v sobotu 5. februára bude výstavisko Incheba Expo Bratislava žiť jarnou edíciou medzinárodného veľtrhu kozmetiky Interbeauty, ktorý sa koná zároveň so Svadobným veľtrhom.

Dva dni nabité krásou a romantikou prinesú aj množstvo atraktívnych sprievodných podujatí – kadernícka súťažná prehliadka Hair Cup, súťaž Vizážista roku 2011, Svadba páru v Inchebe na živo, hudobné a tanečné vystúpenia, módna prehliadka návrhárky Ivany Marmare – to je len niekoľko vybraných bodov z bohatého programu. Jedným z vrcholov budú už tradičné Majstrovstvá Slovenska v maľovaní na telo Body Art 2011 v sobotu 5.2.

V tomto roku sa umelci popasujú s dosť náročnou témou. Na ľudské telo ako na plátno majú stvárniť svoje poňatie námetu: „Najvrúcnejšie želanie pre rok 2011, želanie pre seba, svojich blízkych, pre spoločnosť a pre svet.“ Desiati prihlásení vnímajú súťaž ako výzvu. Nehmotnú tému zhmotniť do maľby si vyžaduje veľkú kreativitu a dôslednú prípravu. Maľovať sa bude v časovom limite od 9:30 do 13:00 a zavŕši sa na pódiu, kde prebehne dokončovanie a prehliadka hotových diel. Používajú sa špeciálne farby na telo, trblietavé tetovanie, make up a doplnky ako masky či škrabošky.

Odborná porota bude hodnotiť kreativitu nápadu a použitých doplnkov, precíznosť prevedenia a čistotu maľby, osobné nasadenie, obtiažnosť zvoleného nápadu, ako aj celkový dojem, teda úprava tváre a vlasov. Piati z prihlásených súťažiacich sa zúčastnili majstrovstiev už niekoľkokrát a to nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. Medzi súťažiacimi cítiť nadšenie. Mnohí vnímajú maľovanie na telo ako hobby, ale sú medzi nimi aj profesionálni výtvarníci, parochniari, maskéri, či scénografi. Súťaže sa opäť zúčastní aj jej minuloročný víťaz, vojak z povolania, ktorý vníma maľovanie ako relax a zábavu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu