Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hazard so životom: Vykračoval si vo výške 3000 metrov!

Nockovi pomáha len niekoľkometrová zrď Zobraziť galériu (4)
Nockovi pomáha len niekoľkometrová zrď

ST. MORITZ - Jedno pošmyknutie a bolo by po všetkom! Túto možnosť si však určite odvážny (či skôr bláznivý) Freddy Nock počas predvádzania nebezpečného akrobatického kúsku nepripúšťal. Veď ako inak by sa so stoickým pokojom dokázal prechádzať na tenkom kábli bez akéhokoľvek istenia vo výške 3000 metrov nad morom!

Štyridsaťpäťročný Freddy je známy adrenalínový priaznivec. Naposledy to dokázal nebezpečným číslom, keď zdolal na lanovkovom kábli vzdialenosť vyše jeden a pol kilometra.

Nebol pritom istený žiadnym postrojom a pod sebou nemal ani záchrannú sieť v prípade, že by padol. Na vyrovnanie rovnováhy mu poslúžila žrď. Akrobaciu predviedol vo švajčiarskych Alpách v známom lyžiarskom stredisku St. Moritz. Nock pracuje v cirkuse, takže podobné kúsky mu nerobia problém.

Prvýkrát sa týmto spôsobom predviedol v auguste v roku 2009, keď na kábli lanovky, ktorá spája dva vrcholy najvyššej hory v Nemecku, absolvoval takmer kilometrovú vzdialenosť. Nockovi, ktorý s akrobaciou začal už ako štvorročný, to trvalo päťdesiat minút.



Freddy Nock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu