Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aj Chuck Norris by pustil do gatí, od smiechu!

Indický Chuck Norris v akcii
Indický Chuck Norris v akcii

BRATISLAVA - Efektnejšie ako Matrix, akčnejšie ako Smrtonosná pasca! Také bývajú mnohokrát filmy z dielne indického Bollywoodu. Neuveriteľné scény, ktoré by nezvládol ani neprekonateľný hrdina Chuck Norris, sú však pre nášho diváka zdrojom dobrej zábavy. A keď začne tanec, nestačíte otvárať ústa.

Kým návštevnosť kín v Amerike či Európe má zostupný trend, v Indii sa na nedostatok návštevníkov nemôžu stažovať. Do jedného filmu dokážu spojiť úplne všetko: romantický príbeh, akčné scény, komediálne prvky a ešte aj muzikál. Miestni herci sú tak ako všade inde na svete nedostupnými polobohmi.

Na nepresnosti či prehnané hrdinstvo v amerických filmoch sme si už zvykli. V Indii si tvorcovia nad niečím takým hlavu lámu ešte menej. Je to jednoducho súčasť ich kultúry. V niektorých prípadoch platí, čím väčšia absurnosť, tým väčší hrdina! A ľudia ich o to viac milujú.

Ktoré video vás najviac pobavilo, vyjadrite sa na konči článku v ankete.

 

 

 

Stačí mať po ruke sklenenú fľašu a zločinci nemajú šancu. Lámač ženských sŕdc v rokoch však predvedie aj matrixovské "nakopávanie" doplnené poriadnymi zvukovými efektami, aby na záver protivníkov nôž chytil do zubov. Presne takýto muž chýba v radoch našej polície!

 

1. Hod fľašou do hlavy alebo... čo dokáže zdravý chrup

 



 

 

 

Nikto z obyčajných smrteľníkov by ani po rokoch praxe nedokázal na koni šmykom prefrnknúť popod idúci nákladiak. Hlavného hrdinu však asi školili v špeciálnom zariadení, keďže s konskou uzdou mu to ide rovnako dobre aj na poľnohospodárskom stroji. Ak by ste sa niekedy dostali do podobnej situácie, pozrite si, ako sa dá dostať z obkľúčenia zúrivých traktoristov.

 

2. Na koni pod auto alebo.. bahnom do tváre

 



 

 

 

Fúziky, slnečné okuliare, tenisky, jeansová súprava a frajerská žuvačka. Nepripomína vám hlavný hrdina trochu Sagvana Tofiho zo snímky Kamarát do dažda? Keby sa bol Tofi herectvu učil v Indii, mohol mať film oveľa akčnejší priebeh. Nezabudnite si na konci všimnúť, na akom aute sa privezú zloduchovia.

 

3. Indický Chuck Norris alebo.. ako by vyzeral Kamarát do dažďa

 



 

 

 

Samozrejme nesmie chýbať čerešnička na záver. Táto ukážka z filmu je snáď na každom zábavnom videoportáli. Tentokrát doplnená aj anglickými titulkami, ktoré sú iba vtipným fonetickým prekladom. O čom herci naozaj spievajú, nie je známe. A áno, vo všetkých bollywoodskych filmoch sa nájde aspoň jedna takáto tanečná vsuvka!

 

4. Bláznivý indický tanec alebo... viac sexi to už nejde

 



Blaznivé tanečné video


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu