Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášovej otec: Adela, už je ťa veľa!

Jozef Banáš sa počas online rozhovoru rozhovoril aj o svojej dcére Adele. Zobraziť galériu (6)
Jozef Banáš sa počas online rozhovoru rozhovoril aj o svojej dcére Adele.

BRATISLAVA – Otvorene priznal, čo si myslí! Jozef Banáš (62) bol pred pár dňami hosťom portálu feminity.sk, kde v online rozhovore odpovedal na zvedavé otázky čitateľov. Tí sa zaujímali aj o jeho dcéru Adelu (30). Čo o nej otec porozprával?

Keďže je dcéra Jozefa Banáša, podobne ako jej otec, mediálne známa, počas online rozhovoru sa spisovateľ nevyhol ani otázkam týkajúcim sa jej osoby. Čitateľom teda otvorene prezradil, čo si myslí o Adeliných milencoch. A priznal dokonca aj to, že je jeho dcéry všade "veľa". 

Blondínka účinkuje v mnohých reláciách a niektorým divákom môže prekážať jej častý výskyt na obraze. „Ak sledujete výlučne Adelu, tak isto jej je už veľa. Je to vec rozhodnutia vedenia Markízy, ktorá ju zaraďuje,“ poznamenal Banáš, ktorý narážal na programy Adela Show a Talentmania.

Okrem Adelinej moderátorskej kariéry boli na pretrase aj jej vzťahy. Banáš priznal, že s jej súčasným partnerom Petrom Modrovským si rozumejú. „Vôbec by som sa nehneval, keby bol zaťom. Robí mi radosť aj to, keď vidím, že Adelka s Peťom sú šťastní,“ odpovedal. Nezabudol tiež dodať, že Modrovského vyzretý a múdry prístup k životu ho prekvapil. Banášovej predchádzajúci partner Tomáš Bezdeda bol zrejme v čase vzťahu s moderátorkou príliš detský... 

Zaujíma vás, ako Jozef Banáš porovnal Adeliných frajerov a čo hovorí na jej expriateľa Tomáša Bezdedu? Odpoveď nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu