Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Finalisti Talentu boli online: Bakalář chcel pred šou seknúť s kúzlením!

Marián Zázrivý a Radek Bakalář. Zobraziť galériu (4)
Marián Zázrivý a Radek Bakalář.

BRATISLAVA - Postúpili muži! Vo včerajšom druhom semifinále si získali priazeň divákov a poroty Marián Zárivý (36) a Radek Bakalář (23). Na vaše zvedavé otázky odpovedia v dnešnom online rozhovore o 10.00.

Skromnosť je ich spoločným znakom. Marián Zázrivý zaujal už na kastingu svojím nenápadným vystupovaním a prekvapivým výkonom. Opernú áriu zaspieval tak, že celé divadlo bolo na nohách.

Zaujímavý je aj jeho životný príbeh. Vyštudoval za učiteľa spevu, je však nezamestnaný a nemá vlastné bývanie. Je rozvedený, manželka Zulfizar s ním už nechce mať nič spoločné, čo Mariána neskutočne trápi.

Radek Bakalář zas upútal spojením trikov a pohybu. Napriek tomu, že vyhral 23 kúzelníckych súťaží a na tých tanečných sa tiež umiestňoval na popredných priečkach, veľmi emotívne prežíva každú pochvalu od poroty. Navyše priznal, že pred vystúpeniami nemával trému, ale v šou sa to zmenilo a nervozitu pociťuje.

Rozhovor

10:04:09 - otázka od: Jano Zdalo sa mi že ste pán Zázrivy spievali tentokrát trocha falošne.Horšie ako v Košiciach v divadle.Nechápal som, prečo ten potlesk.Vypočujte si záznama pochopíte, že to bolo dosť falošné a slabé. Ano, aj ja mam ten pocit, ale som len obycajny clovek.

10:06:30 - otázka od: dana Ja mam otazku na Radka: Vyhral si viacero sutazi, si zvyknuty na vystupovanie... Ked ta vsak porota v divadle pochvalila, zdalo sa mi to dakovanie prehnane. Ved si profesional, si zvyknuty, ze sa to ludom paci, ci nie? Na ludi zvyknuty som. Ale islo o porotu, ktora sancu poslat ma prec. V sutazi ide o vela a je to nieco ine, ako normalne vystupenie. Citil som sa ako v skole pred tabulou. Clovek, ktory to nezazil, nepochopi. Je tazke cez akmeru ludom podakovat a musim sa to naucit.

10:07:39 - otázka od: petra Nechapem celkom nadsenie poroty z pana Zazriveho. Vcera to vobec nebolo take vynikajuce. Mali by ste si to priznat! Ano, aj ja mam ten pocit, ale skutocne sme len ludia, ale nikdy nevieme, ake situacie pridu. Je mi luto, ze som nenaplnil vase predstavy.

10:08:07 - otázka od: Vlaďka Pán Zázrivý, prajem Vám celkové víťazstvo v tejto súťaži.Ste jednoduchý a skromný človek.Zo srdca viete vyjadriť svoje emocie a na nič sa nehráte.Som Vaším fanúšikom. Prajem Vám do života len to najlepšie. Nech sa Vám darí. Dakujem velmi pekne za podporu, velmi si to vazim.

10:08:52 - otázka od: Strížová Jana Dobrý deň p. Zázrivý , sme veľmi radi že postupujete do finále , prajeme Vám v živote už len samé úspechy a veľa lásky v živote . Ste našim favoritom. S pozdravom a s prianím všetkého dobrého praje Jana Tešíme sa na Vaše ďaľšie vystúpenie :))) Srdecne vas pozdravujem a velmi ci cenim vasu priazen. Budem sa snazit naplnit vase ocakavania.

10:09:19 - otázka od: Michaella Dobrý deň,nemám na Vás žiadnu otázku, len chcem povedať, že Vám obom držím palce... Marian: Dakujem. Radek: Dakujem velmi, velmi.

10:10:46 - otázka od: Mira Zdravím Radku,hoci máme s manželom už nad 60,ste nám moc sympatický,obdivujeme vašu šikovnosť a talent a prajeme Vám úspešnú kariéru a šťastie. Zdravim. Vazim si, ze aj starsie generacie ma podporuju a veria mi. Pokusim sa nesklamat.

10:11:32 - otázka od: Zuzana Dobry den chcela by som popriat Marianovi vsetko dobre do finale a este jednu vec Marian Ste nas talent a clovek s dobrym srdiečko velka vdaka Velmi sa tomu tesim. Dakujem za poklonu a zelam aj vam vela uspechov v zivote.

10:12:22 - otázka od: Pavel Heintz Na Mariána. Ein kessel buntes mal v programe i klasickú hudbu. Myslíte si, že by tento žáner obohatil pestrosť programov televízií. Vás počúvať je ozaj nádherný umelecký zážitok. Prajem Vám veľa práce s vystúpením v médiach. S pozdravom Pavel Heintz Urcite, klasicka hudba je pilier vsetkeho umenia.

10:13:15 - otázka od: Monika držim vam palce marian..aby ste to vyhrali,zasluzite si to.. Velmi si to cenim. Pre mna su vsetci vitazi, ktori tam boli. Vsetci si to zasluzia, lebo podali maximalne vykony a je mi cestou, ze som sucastou tychto obrovskych talentov.

10:14:09 - otázka od: squadra Pán Marián, ja sa nechcem pýtať, len Vám chcem vyjadriť svoj obdiv. Spievate veľmi krásne a ste strašne skromný, čo ma veľmi dojíma. Držím palce v súťaži, pevne verím, že vyhráte. Taktiež v živote Vám prajem len krásne a príjemné chvíle. Ostaňte sám sebou! Alica Krasne vyznanie. Budem sa o to snazit a to iste prajem aj vam.

10:15:48 - otázka od: aja Ahoj Radek,Tvoje vystúpenie je ako svieži poletujúci vánok, jemný, príjemný a tie kúzla s akou ľahkosťou predvádzaš, celková choreografia,výber hudby, celkový dojem, no niečo úžasné. Pre mňa si jednoznačný víťaz. Všetko len to najlepšie čauko Velmi si vazim tento komentar. Musim povedat, ze hudba, ktoru davam do vystupeni je jedna z najtazsi veci pri tvorbe vystupenia. Pre mna hudba nie je len podklad, ta hudba ma pri vystupeniach vedie. Pokusim sa, aby som lahko vial aj nadalej :)

10:16:37 - otázka od: Alena Ahoj Marian, ste uzasny, uzasny spevak. Z Vasho vcerajsieho vystupenia som mala zimovriavky po celom tele. Velmi Vam drzim palce a verim, ze tuto sutaz vyhrate. Uz teraz ste vitaz. A velmi sympaticky, prijemny, uzasny clovek. Tesim sa na Vase dalsie vystupenia. Vela stastia. Nadherne vyznanie. Budem sa snazit naplnat vase ocakavania, Tiez vam zelam vela uspechov v zivote.

10:18:08 - otázka od: Jana Pán Zázrivý, včerajšie vaše vystúpenie som prežívala s obrovským napätím, cítila som, že máte tentoraz obrovskú trému. Cítila som správne?Nebolo to tým, že ste na svoje vystúpenie čakali až do konca celého večera?Prajem vám, aby ste vo finále uspeli, aby ste nechali trému mimo javiska, moje hlasy patria vám, držím palce.Ste obrovský talent a dúfam, že vďaka spevu sa užívíte:) Nesmierne si to vazim. Ano, tremu som mal. Bolo to velmi narocne pre kazdeho zucastneneho.

10:18:55 - otázka od: Gabriela Ahoj Marián a Radek, ste moji favoriti už od začiatku celej šou, velmi Vám držím palce, aby ste našli vďaka tejto súťaži uplatnenie ďalej a robili v živote to, čo Vám tak úžasne ide. Obaja ste fantasticky, zostante sami sebou. Pekný deň Vám praje Gabi Radek: Dakujeme a zostaneme. Marian: Tiez mozem len podakocat.

10:23:12 - otázka od: drajny zdravím Vás, ako je možné že ste sa presadili až teraz? Marian: Asi je to aj dane tym, ze clovek si musi v zivote nieco vytrpiet, prejst nejakou etapou,aby sa z neho stal clovek. Obycajny clovek v beznom zivote, urcite mi da kazdy za pravdu, to nema jednoduche. Musi superit s kazdodennymi zlozitymi situaciami. Zivot niekedy prinasa velmi zlozite situacie. A je len na nas, ako sa zachovame. Radek: Tie kuzla mam velmi rad, aj tanec. Dnes presadit sa znamena mat ostre lakte a ten "radoby" soubiznis je zlozity a vzdy som si myslel, ze ked tie kuzla budem robit z lasky a poctivo, tak sa ten uspech dostavi sam. Myslim si, ze sutaz prisla v pravu chvilu, pretoze som sa rozhodoval, ze kuzla budem mat len ako konicek. A velmi si cenim moznost mnohym ludom teraz ukazat, ze ich z lasky naozaj robim.

10:24:09 - otázka od: Ivan Marián ,blahoželám Vám k postupu a chcem sa spýtať, či si viete predstaviť svoje účinkovanie na doskách v opere La Scale v Miláne alebo v New Yorku. Ďakujem a celá rodina Vám držíme palce Ano, viem si to predstavit, je to moj sen. Ale urcite si to vyzaduje obrovske pracovne usilie. Musim na sebe velmi vela este pracovat. Je to velmi krasna predstava.

10:24:55 - otázka od: robin Pane Zázrivý,sice jste nebyl se spěvem na tom nejlíp,ale přeji Vám až Vám to příště zpíva,a prosím Vás nebrečte stále,budte chlap. Ja som si to ani neuvedomil, tie slzy.

10:26:33 - otázka od: Eva Gratulujem obom finalistom a mam otazku na p. Zazriveho- Mate uz vybrate, co budete spievat vo finale? ak sa neurazite, ja by som Vam poradila napr. Miserere, i ked v originali to spievaju az traja, ja si vsak myslim, ze by Vam nadherne sadla. Drzim Vam paste a dufam, ze to vyhrate!!! Zo srdca vam dakujem. Budem sa nsazit naplnit vase ocakavania. Skladbu uz mam vybratu a je to zatial tajomstvo. Miserere je velmi krasna skladba, ktoru napisal Zucherro pre Pavarottiho, ale neviem, ako by som ju v duete mohol zaspievat :)

10:28:18 - otázka od: Maťka Ahoj Marian,som tvoja velka obdivovatelka,ostala som nou aj po včerajšku,i ked sa mi zdalo,že včera ti to uplne tak nevyšlo,neviem či to bolo tremou,že si išiel ako posledny,ale prosiiim vo finale to zas rozbal,vyber si pesničku čo ti sadne.tešim sa a gratulujem k postupu:-) Dakujem krasne za uprimne slova. Bolo to velmi narocne a nie vzdy sa to vydari, ako si to zelam. Niekedy do tychto veci necakane zasiahnu ludske faktory.

10:28:43 - otázka od: Janka Ale nahodou ste boli dobri, obaja. Drzim palce a tesim sa na dalsie cisla. Radek: My tiez :) a dakujeme.

10:30:25 - otázka od: ivka Dobry den Pan Zazrivy,chcem Vam pogratulovat,som nesmierne rada ze ste sa dostal do finale,ako sa citite???Prajem vela stastia do zivota a aby ste tuto sutaz vyhral,naozaj by som Vam to zo srdca priala,v mediach sa pisalo ze ste dostali zaujimave pracovne ponuky ale ste ich odmietol,pretoze ste sa setril na vystupenie.Ak je to pravda,tak ake ponuky Vam ponukali?Prijemny den Velmi som vycerpany. Tesim sa do postele, oddychnut si. Beriem to take, ake to je. Je to pre mna vyzva do dalsieho boja. Pracovne ponuky mam, ale ich nebudem zverejnovat.

10:31:09 - otázka od: Nagy Máte úžasný hlas. Čoho sa bojíte?Spievajte naplno, idete do krutého boja, ale máte úžasné rezervy. Velmi si cenim tento nazor. Je pre mna velmi povzbudive to citat. Budem sa snazit skutocne naplnit tieto ocakavania.

10:32:49 - otázka od: Katka Pán Zázrivý,chcem Vám v prvom rade pogratulovať,veľmi sa mi páčil Váš spev,a nebojte sa dať silu do Vášho hlasu,a moja otázka je,či podpora verejnosti Vám trošku pomohla pri získaní väčšej sebadôvery,inak držte sa,máte na to,aby ste zvíťazili!!!! Dakujem krasne za tieto slova. Nesmirne si vazim a zo srdca dakujem vsetkym na Slovensku aj v Cechach za obrovsku podporu, ktoru som citil na kazdom kroku. Nesmierne mi to pomahalo prekonat toto narocne,a le zaroven aj krasne obdobie. ZO srdca vsetkym dakujem a nesmierne si to vazim.

10:34:30 - otázka od: dada Ahoj Radek... včerajšie vystúpenie sa mi veľmi páčilo, i ked ma prekvapil názor porotcu - Slávika naň... Myslím, že ak by sme prestali veriť na "čary", "mágiu" či "kúzla", ale vo všetkom videli len triky s konkrétnym technickým prevedením, vytratilo by sa nám to ČARO z našich životov... Si sympatický chalan, ale mňa by skôr zaujímalo, či máš aj nejakú zlú vlastnosť, na ktorú zrovna nie si pyšný alebo pracuješ na jej odstránení...hmmm?pekný deň;) Na nazor p. Slavika som bol pripraveny :) Myslim si, ze som mu nepadol do oka. Zla vlastnost, ze si obcas hryziem nechty a intenzivne pracujem na odstraneni tejto vlastnosti. Aj ked v tejto chvili mi nervy vobec nepomahaju. Dakujem velmi pekne.

10:35:28 - otázka od: Martin S Ahoj Marian, dovolim si Vas oslovit krstnym menom, pretoze Vas osobne poznam, hoci ako zakaznika resp. klienta byvalej Internetovej kaviarne v Banskej Bystrici s vystiznym menom Arasid, spominate si na mna? som ten pan co Vam vypisoval listok :-) Vcera ste nebol velmi vo svojej kozi, no nie kazdy den je ta spravna Nedela, drzim Vam palce hlavne v zivote, nech sa Vam dari S pozdravom Martin S. Dakujem velmi pekne za pozdrav. Aj ja pozdravjem vsetkych v BB. Prajem vela uspechov.

10:35:40 - otázka od: miska Dobrý deň, chcem Vám len popriať, nech sa Vám darí Dakujeme.

10:36:20 - otázka od: dezider podelajev marian skusali ste niekedy rapovat? nevyskusate pripadnu spolupracu s Rytmusom? Ak by to bolo s urcitym vkusom a prijatelne pre mna, tak urcite by to bolo zaujimave sklbit moj zaner s jeho. Nebranil by som sa tomu :)

10:37:23 - otázka od: Jana Radek, ste mi velmi smypaticky, ako je mozne, ze nemate priatelku?? Ja sam to neviem :) Snad casom...

10:39:32 - otázka od: Katka Ahoj Radku,si zaujímavo kreatívny,páči sa mi,ako pri svojom vystúpení využívaš nejaký príbeh,mal by si teraz dať do toho podstatne viac,ako v semifinále,trošku sa mi to zdalo lacné,páči sa mi tvoje vystúpenie s paličkami,je to veľmi zaujímavé,choď do finále s maximom,Ty máš na to!!!!Verím ti,že si schopný nás všetkých niečím riadne ohúriť.Prajem veľa šťastia!!!!! Dakujem za to, ze ste si vsimol dej vystupenia. Samozrejme, do finale pojdem s maximom a nencham sa tak ovplyvnit ludmi okolo seba, ako som to urobil teraz. BUdem sa snazit byt este viac svoj, aby divaci nezazili len kuzlo, ale aj emocie.

10:40:43 - otázka od: simona Radek, ste velmi pritazlivy mlady muz. Myslite, ze to dopomohlo k Vasmu postupu? Je to mozne. Ale to, ci som pritazly, tak tym si velmi sity nie som :) to musia hodnotit ostatni. Dufam, ze z vacsej casti mi k postupu pomohlo to, co milujem, a to su kuzla.

10:41:28 - otázka od: Vikina p. Zázrivý, veľmi sa mi páčil Váš spev, určite to nie je jednoduché zaspievať pred toľkými ľudmi, ale držím Vám palce a želám Vám , aby ste si na publikom zvykol a Váš spev bude tým ešte famóznejší. Gratulujem Vám k postupu. Velmi si cenim vas kompliment. Uvidime, co prinesie buducnot.

10:42:00 - otázka od: Arpad Farkasovsky Otazka na p. Zazriveho. KOlko vazite ? teraz momentalne 108kg. Ale pracujem na tom,a by som este zhodil. Radek: ja 70 :)

10:42:41 - otázka od: zuzka Marian dakujeme ste pre nas ten naj TALENT preto ze ste clovek s velkym srdieckom velka vdaka a drzime palce Velmi si vazim vase slova. Som velmi statsny, ze su na svete ludia, ktori to vedia ocenit.

10:43:57 - otázka od: Bizo Radek, ako vnimas porotcu Slavika, ktory, mam pocit, trochu neopodstatnene riesi tvoj status nezadaneho. Je to nazor p. Slavika, ja mu ho nechcem urcite brat. A dufam, ze nazor ludi bude i do buducnosti iny, nez je nazor p. Slavika.

10:46:00 - otázka od: Sandra Radek, keby som vedela kuzlit, hned si ta prikuzlim :-))) drzim palce Dakujem velmi pekne. Je vela zaklinadiel, tak mozno nejake vyjde :) pekny den

10:47:06 - otázka od: Iwka Radek mas velke nadanie na to co robis a velmi sa mi to paci a vcera to bolo uzasne, drzim ti prsty, nech sa dostanes co najdalej a mozno aj na koniec ako vitaz. prajem ti to z celeho srdca. som tvoja velka fanusicka. Velmi si to vazim. Pokusim sa nesklamat, finale je naozaj vyzva.

10:48:17 - otázka od: jana Pan zazrivy, podla mna ste spievali krasne! Museli ste mat obrovsku tremu a muselo to byt velmi narocne. Bali ste sa viac ako v divadle? Bolo neprijemne vystupit ako posledny? Bolo tam vela faktorov, ktore ovplyvnovali ten vecer. Skor ma to povzbudzuje k lepsiemu vykonu.

10:48:50 - otázka od: Petra Prihlásili ste sa do súťaže len kvoli finančnej výhre??? Lebo podľa mna tieto šou su o niečom inom ako o talente ludí... Radek: Urcite nie kvoli peniazom.

10:50:02 - otázka od: Maťka Ahoj Radek,teda mna si uplne dostal,to čo robiš,robiš užasne,a to si spieval ty tu pesničku? a v tej šatke si zlaty :-)a gratulujeeem <3 Zdravim :) na spievanie su v sutazi ini ludia. Uz by som si ani netrufal nejaku piesen vobec spievat. A dakujem za pochvalu. Pokusim sa vo finale satku opat presadit :)

10:51:45 - otázka od: marta radek, podla mna bolo tvoje vystupenie v divadle trosku lepsie, vcera osm bola mierne sklamana. ale porota ma pravdu, ze svojim carom vyvazis asi kazdy nedostatok. :) co pripravujes do finale? Este vobec neviem,c o budem robit vo finale. Vzdy, ked tvorim vystupenie, tak sa dovija od hudby. Musim toho vela pocuvat a potom mi napadne nejaka idea. Cenim si uprimnost a pokusim sa vo finale opat vas potesit.

10:53:09 - otázka od: martina Radek, aj vo finale lanujes vytiahnut palicky? Do akej miery si sam vyberas, co predvedies a do akej ti to diktuju tvorcovia? Palicky este neviem :) teraz po semifinale som si uvedomil, ze mozem do vystupenia dat viac seba. a dufam, ze to bude aj vidiet.

10:55:28 - otázka od: Pavlina táto súťaž je o show. Ten kto vyhrá sa dostane do Las Vegas a tam môže rozbehnúť svoj biznis. Otázka moja znie: Viete si predstaviť, že by ste tam šli, stali by sa z Vás slávne osobnosti, o ktorých by sa dennodenne písalo? Čo ako prvé by ste spravili, keby ste sa tam dostali? Radek: pre mna je to urcite sen, kedze tancujem, kuzlim, tak by som rad ukazal v Las Vegas, ze tieto dve veci sa daju dat dohromady. Sutaz-nesutaz, urcite by som chcel vystupovat v Las Vegas. Marian: Nie, neviem si to predstavit. Las Vegas je prekrasne, ale neviem, co ukaze buducnost. Bolo by krasne aspon ho vidiet.

10:55:54 - otázka od: saska radek, kto pise za teba, ze nepises cesky? :) redaktorka :) sme tu dvaja

10:57:32 - otázka od: alena Pán Zázrivý, verím že vyhráte, ale otázočka prečo ste v nedeľu spieval dosť nízko, bol to zámer? Podľa mňa musíte ísť vždy z plných pľúc, len tak vyhráte Je to velmi narocny vyber skladby a nie vsetko moze spevakovi sediet. Velmi som tuzil si tuto skladbu vychutnat.

10:59:51 - otázka od: marianna Obom chcem zaželať veľa ďalších úspechov v súťaži a taktiež aj v osobnom živote. Pán Zázrivý, spievate naozaj krásne, držím Vám palce a prajem veľa, veľa osobných úspechov! Marian: Vsetkym zo rdca dakujem za priazen a podporu. Nesmirne si to vazim a dufam, ze nsklamem. Prajem vsetkym na Slovensku aj v Cechach vela zdravia, uspechov, aby sa tieto dva narody zvlizovali stale viac. Radek: Dakujem aj ja. Prajem vsetkym kuzelne chvile v zivote.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu