Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Finalisti z ČS má talent Chebejet boli online: S kráskami z háremu máme niečo spoločné!

Tanečná formácia Chebejet. Zobraziť galériu (3)
Tanečná formácia Chebejet.

BRATISLAVA – Na včerajší večer nezabudnú! Kapela Mako!Mako a akrobatické zoskupenie Chebejet sa stali prvými finalistami šou Česko Slovensko má Talent. V dnešnom online rozhovore vám na zvedavé otázky rada odpovie akrobatka Janka z formácie Chebejet. Ak ste zvedaví, prečo sa prihlásili do talentovej šou, kedy objavili svoje nadanie a aké sú ich pocity z postupu, pýtajte sa!

Formácia Chebejet združuje jedenásť akrobatov a do finále sa dostali vďaka rozhodnutiu poroty. Akrobatky rôznych vekových skupín spoločne s jedným akrobatom predvádzajú kreácie, ktoré mnohým vyrážajú dych. Na všetky otázky vám odpovie akrobatka Janka. 

Rozhovor

10:10:54 - otázka od: Danica Ahoj, nemám otázku, len poďakovanie za včerajší nezabudnuteľný zážitok z Vášho vystúpenia. Ďakujem.Držím palce.Ste úžasní. Dakujeme za podporu. Dufame, ze sa budeme pacit aj nadalej :)

10:12:52 - otázka od: Ivana G. Ahoj, velmi vám fandim a obdivujem Vás. Mna by zaujimalo ako vznikol názov skupiny Chebejet. Dakujem a praje vela úspechov. Dakujeme :) Nazov vymyslel, teda nasiel Lukas. Nazov je zo starovekeho Egypta, jednalo sa o skupinu ludi, ktori mali tanecne vystupenia s akrobatickymi prvkami, co sme vlastne aj my :) a perlicka - az po 14 dnoch, co sme nazov zacali pouzivat, sme zistili, ze tie zeny boli z haremu :)

10:14:03 - otázka od: andrea Ako casto trenujete? A ako dlho spolocne? Treningy mame 5 x do tyzdna po 3 hodiny. A spolocne ako zoskupenie Chebeje sme sa dali dohromady pred prvym kastingom, ale tomuto sportu sa venujeme kazdy odmalicka.

10:16:32 - otázka od: Marián Aký to bol pocit postúpiť vôľou poroty? A vedeli ste už, že máte "vyhrané", keď ste sa v rozstreli ocitli s Brejk Denz Bradrz? Rozhodne sme si vobec nemysleli, ze to mame vyhrate, prave naopak. Chlapci sa nam pacia a maju vystupenie, ktore sa ludom paci a maju radi tento druh humoru. Boli pre nas silnym superom. Postup bol pre nas velkou poctou a odmenou. A z ust poroty to nieco znamena a o to viac si to vazime.

10:17:23 - otázka od: Simona Aký bol Aleš Rozsíval v súkromí? Na mňa pôsobil mierne fascinujúco. :) :) v sukromi bol clekom dobry. Pocas skusok nas zabaval, stale robil nejake kuzla s kartami :) nase male dievcata boli z neho uplne nadsene :)

10:18:01 - otázka od: Martina Koho tipujete na postup v ďalšom kole? Myslíte, že Zázrivý postúpi? Myslime si, ze Marian postupi, je to osobnost, ktora do takejto sutaze patri.

10:18:36 - otázka od: miro rozumiete pycovi, ked hovori po slovensky? :) Ked ho pocujeme, tak rozumieme :)

10:19:12 - otázka od: Petra Vau, ty vies urobit snuru aj bez rozcvicky? Ci uz si stihla aj cvicit? :o) :) na pocudovanie urobim aj bez rozcvicky :) sama som ostala prekvapena :)

10:20:32 - otázka od: gery Ahojte chcel som sa len opytat ci nemate vlastnu web stranku..? popripade nieco uz nahrate..? Apropo vcera to bola dobra pohodicka.. :) dakujem v mene vsetkych :) my ako skupina stranku nemame, ma ju len sportovy oddiel, ktoreho sme clenmi. je to www.akrobatickagymnastika.cz

10:21:13 - otázka od: faust je tv prima tvoja oblubena televizia? chytate JOJku doma v cechach? Prima je celkom oblubena, najma vdaka kriminalnym serialom, ktore tam davaju. Jojku doma chytame a pozerame taktiez :)

10:21:57 - otázka od: Ľubo:-) Ahojky....všetci v Chebejete ste zlatí...Super výkon včera večer...Teším sa na finále...Pekný deň:-) opat raz dakujeme :) prajem taktiez pekny den :) Do finale nas caka este dlha cesta, snad sa to podari a nase vystupenie sa vam bude pacit :)

10:22:11 - otázka od: andrea Fungujete spolocne iba od prveho castingu? Predtym ste cvicili samostatne? ano, presne tak.

10:25:24 - otázka od: simona mala si uz nejaky uraz? alebo ktokolvek z vas..stalo sa napr. ze ste si neskocili "do narucia", ako sme vcera i na castingu videli? Pti tomto sporte su urazy na dennom poriadku. Konkretne my mame za sebou toho viac. Tak napriklad Lukas pretrhnute krizove vazy v kolene, ulomeny kusok menisku (stalo sa mu to v zavodnej zostave a aj napriek tomu celu zostavu docvicil :) co sa tyka skakania do naruce, vzdy sme sa trafili :) pocas preletu mame cas sa pod letiaceho spravne nastavit.

10:26:31 - otázka od: jana Ako si sa k tomuto sportu vobec dostala? Kolko mas rokov? Mam 21 rokov a od 5 rokov som robila gymnastiku. Kedze v tej istej telecvicni funguje aj akrobacia a na gymnastiku som uz bola velka, tak som presla na akrobaciu :)

10:27:47 - otázka od: lubos ako bolo vo fun radiu? poznala si adelu a sajfu? aky na teba urobili dojem? V radiu bola celkom sranda :) hlavne ked sa Sajfa a Adela zacali skriepit. Inak bolo to prostredie prijemne a skvela skusenost hovorit do eteru.

10:28:29 - otázka od: lucia ake je zakulisie suatze? casto sa hovori o rozlicnych konfliktoch, sutazivosti.. ako to vnimas ty? bolo to prijemne alebo neprijemne? Tak v zakulisi bolo super aj ludia v semifinalovom kole sa zisli dobri. Vsetci sme sa navzajom podporovali a fandili si. Bola tam vyborna atmosfera:)

10:30:46 - otázka od: Simona Ales zabaval?:D Snad nerobila ziadne krvaky... A zabavali aj Brejk Denz Bradrz? :) :) pred malymi detmi ziadne krvaky nerobil. Len tie kusky s kartami im brali dych, nikto nechapal, ako to robil :) BDB bavia uz len tym, ked sa na nich clovek pozrie. A tie pohlady do kamery... :) dokonca sa na chvilku vzili do koze nasich trenerov a svojskym sposobom komandovali nase dievcata :)

10:33:25 - otázka od: Gabika- Michalovce Ahojte.Včera ste boli najlepší zo všetkých. Velmi sa my to páčilo , ste šikovny. Držím Vám palce.Musite byt dobra partia čo si verí.Kolko hodín týždenne cvičíte a kto vymyšla zostavy.Majte sa Papa Dakujeme :) tesi nas taka velka podpora zo Slovenska, to sme necakali. Inak parita sme velmi dobra. Obcas sa sice pochytime (napr. ked sme vymyslali vystupenie na toto semifinalove kolo), ale pri jedle sa vzdy zmierime, to nas spaja :) Zostavy vymyslame spolocne, je to kolektivna praca, kazdy pride s nejakym navrhom a potom to davame dohromady. Obcas je to tazke, lebo nas je vela a neda sa vzdy dohodnut.

10:33:51 - otázka od: faust Fakt? A co na JOJke pozrate? To je super, ze to chytate. ;-) :) kriminalky vedu na plnej ciare :)

10:36:53 - otázka od: Matus Kto z poroty bol v súkromí najsympatickejší? Mali ste vôbec čas byť s nimi trochu v zákulisí? Nemali sme prilis vela moznosti stretnut sa s porotou. Az po ukonceni prenosu, ked sa robili rozhovory sme sa stretli an podiu s Luckou Bilou, ktora s nami prehodila par slov a pochvalila nas. Ale inak v celom Chebejete vedie jeden charizmaticky porotca - Jaro Slavik. Velke podekovanie patri panovi Krausovi, lebo prave jeho hlas nas poslal do finale :)

10:41:42 - otázka od: Štefánia Jaro včera povedal: Ako Slnečný cirkus! Skvelé, všetci ste úžasní, nesmierne obdivujem vašu húževnatosť a výkony. Držím vám palce. Môžem sa spýtať, z ktorého kúta republiky ste? Opat raz dakujeme :) sme z Prahy a z Jihlavy, ked budete mat cestu pokojne sa zastavte, nieco vas naucime :)

10:42:54 - otázka od: Sonka Je vasou tuzbou Las Vegas alebo peniaze? Nasou tuzbou je hlavne to, aby ludia vedeli, co to akrobaticka gymnastika vobec je. A to sa nam v podstate dari plnit aj vdaka tejto sutazi :) Las Vegas by bola uz len takou ceresnickou na torte :)

10:45:07 - otázka od: denisa Čo by ste chceli v živote dokázať ako skupina a kam to až dotiahnuť ak by ste vyhrali túto súťaž, alebo ak by ste ju aj nevyhrali. Ako skupina by sme boli velmi radi, keby sme mohli viac vystupovat. To co nas nabija a posuva dalej je obdiv zo strany ludi. Na to navazuje zlepsenie podmienok pre nasu pripravu. Vzhladom na to, ze kazdy sutazime zvlast, tak su pre nas dolezite aj osobne uspechy.

10:46:12 - otázka od: peter Ahoj, včera ste predviedli perfektný výkon, blahoželám. Mňa by zaujímalo aká to bola hudba na ktorú ste robili predstavenie??? Prajem veľa úspechov. Dakujeme :) hudba bola requiem for dreams od clint mansell.

10:48:05 - otázka od: Barbora Ahoj, boli ste fakt dobre:-) zelala som si, aby ste postupili dalej:-) Stale nechapem ako take male zienata dokazu vyvinut taku silu aby zvladli tie cviky hore na rukach... Chce to fantasticke brucho, ze? :D no presne tak, brucho aj ruky, spevnene telo je zaklad. A sucastou toho je aj poriadne vytahovanie nahor, pocas ktoreho mensie baby casto placu...ale je to pre ich dobro :)

10:49:54 - otázka od: lujza absolvovali ste vela rozhovorov a foteni s novinarmi? je to po tejto stranke narocne? Skor je to pre nas nezvycajne. Nie sme zvyknute hovorit na kamery a zo zaciatku nam to trvalo, kym sme si na to zvykli. Napriklad vcera toho bolo dost, ale da sa to zvladnut :)

10:51:20 - otázka od: simon a kvoli comu ste s apohadali pri stavani tejto zostavy? pretoze nas je vela a nemohli sme sa zhodnut na jednotnej choreografii. Je to narocne aj v tom, ze nie kazdy je schopny si nieco vymysliet a tak musime riesit uplne kazdy pohyb.

10:51:58 - otázka od: marek co prichystate na finale? uz ste si o tom stihli povedat par slov? Nejake napady uz prebehli, ale zatial vobec nemame predstavu. Nastastie na to mame este dost casu, tak snad nieco vymyslime :)

10:52:25 - otázka od: peter Ahoj, včera ste boli super, len tak ďalej. Mňa by zaujímalo aká to bola hudba na ktorú ste včera robili šou??? Prajem veľa úspechov. Dakujeme :) odpoved na tvoju otazku najdes vyssie :)

10:53:38 - otázka od: lubos a preco sa adela a sajfa hadali? kazdy z nich mal na talentove sutaze vlastny nazor. Skus si pustit archiv :)

10:54:08 - otázka od: monica ste super drzim palce... Dakujeme velmi pekne za podporu :) je to prijemne.

10:55:17 - otázka od: ivus myslite si,ze mate sancu vyhrat? myslime si, ze nie. Pre nas je velkym prekvapenim, ze sme sa vobec dostali do finale. Chystame sa si to uzit, predviest to najlepsie, ale podla nas bude vitazom niekto iny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu