Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Maroš Bango z Eurovízie bol online: Chce spievať na Plese v opere!

Maroš Bango Zobraziť galériu (2)
Maroš Bango

BRATISLAVA – Maroš Bango sa narodil ako nevidiaci v roku 1972 v Trnave. Nikdy neštudoval hudbu, nepozná noty, ale vďaka vynikajúcemu sluchu sa naučil hrať na niekoľkých hudobných nástrojoch.

Spevák dokonca skladá vlastné piesne, ktoré sú súčasťou jeho bohatého repertoáru. Na koncertoch spieva skladby zo svetových i slovenských operiet, džez aj temperamentné rómske piesne a balady. Maroš Bango hrával a spieval šestnásť rokov ako pouličný umelec vo Viedni.

Účinkoval tiež na podujatiach pre zrakovo postihnutých. V súčasnosti vystupuje vo výchovno-vzdelávacích programoch pre deti a mládež. Objavil sa aj na benefičných koncertoch s českými a slovenskými hudobníkmi ako napríklad Richard Müller, Lucie Bílá či Peter Dvorský a ďalší.

Posledný rok sa Maroš Bango začal venovať hudbe profesionálne. Svoj repertoár obohatil o klasickú hudbu a nahral prvý album Bludisko, ktorý obsahuje dvanásť vlastných aj prevzatých piesní.

Zúčastnil sa súťaže Eurovision Song Contest 2010 a postúpil do semifinále národného kola s piesňou Ticho spíš, ktorú si môžete vypočuť TU!

Rozhovor

13:32:00 - otázka od: ata Pan Bango prajem vam vela zdravia a aby vam to vydrzalo este vela rokov takto krasne spievat, a nech vam vidrzi ten umav na tvari. Dakujem pekne za vas nazor, spievanie pre mna velmi vela znamena. Oto viac ked nim mozem potesit ludi

13:32:45 - otázka od: milagros Ahoj Marosko, tu je Lesana, chcem sa spytat, ako vychadzas s ostatnymi finalistami? Tvoja pesnicka je velmi pekna. Ahoj Leska, vychadzam snimi supis a je ta super atmosfera

13:33:20 - otázka od: Ludmila Harcarikova Skoda, ze do Osla nemozete ist dvaja Vy aj Kristina.Prajem v zivote vela zdravia a uspechov. Dakujeme, ja som skromny mne stacia Oslany.

13:34:09 - otázka od: bu :) ahoj :) obdivujem ta ze vies hrat na tolkych nastrojoch :) a aky je tvoj nazor na spevačku Zuzanu Smatanovu ? Dakujem, co sa tyka zuzky, nieco sa mi paci nieco nie .

13:35:16 - otázka od: Peter Švec Ahoj Maroš tu je Peťo Švec. Chcem sa Ta opýtať, ako sa Ti sútažilo v Eurosongu a či si už oslávil postup do finále? Som velmi rád že si sa dostal do finále Eurosongu Ahoj petko, ja som tomu ties velmi rad, sam som tomu neveril do poslednej chvile. A oslavil som to ako inak dobrym jedlom.

13:35:46 - otázka od: roman ahoj velmi sa mi pačilo ked si spieval na plese vo svite som tomu velmi rad, pozdravujem svit

13:36:05 - otázka od: Diana Más veliký talent!!! Je to neskutočné... Prajem veľa úspechov =) Dakujem velmi pekne..:) posielam bostek

13:36:57 - otázka od: Anna Nemám žiadnú otázku,ale som unesená z tejto skladby.Držím mu palce ja,ale j mojá rodina. Prajem velaaaaaa,štastia,zdravia veľkú výhru.Spozdravom a prajem prijemný deň. Dakujeme za krasne slova, cloveka to posuva dalej.

13:38:28 - otázka od: PAVOL KUNKA Na aké hudobné nástroje hraje. Mily palko, hram takmer na vsetko vratane manzelkynych nervov, ale teraz vazne, hram na kalvesy, gitaru, flautu a harmoniku. vsetko podla sluchu.

13:39:18 - otázka od: PAVOL KUNKA Od kolkich rokov sa venuje hudbe. Od malicka. Nikdy som nestudoval hudbu a nepoznam ani notu.

13:40:05 - otázka od: Mirka Ahoj,Maroš, veľmi som ti držala palce na Eurosongu...bol si úžasný,všetkým si dokázal čo v tebe je...len tak ďalej...prajem ti v živote len to najlepšie Dakujem ti velmi pekne, taketo priania pre mna velmi vela znamenaju.

13:41:41 - otázka od: Ada Koho povazujete za hudobneho genia?Drzime palce :))) Ray Charles, Peter Dvorsky, Andrea Boceli su to svetko moje vzory. dakujem za prianie.

13:42:01 - otázka od: Ivana Kto by mal ist podla vás do Osla reprezentovat Slovensko? Martina Sindelorva alebo Sona.

13:42:56 - otázka od: madla nemrzí vás,že vás porota pretlačila pred úspešnejšieho roba miklu? Ani len trosku draha moja

13:43:15 - otázka od: Ivana Kto by mal ist podla vas do Osla reprezentovat Slovensko? Martina Sindlerova alebo Sona

13:44:32 - otázka od: chiarko Dobrý deň, pán Bango. Máloktorá pieseň sa mi zapáči na prvé počutie, ale Vaša pieseň je skutočne nádherná. Som veľmi rada, že ste postúpili. Držím Vám palce a prajem Vám veľa úspechov. Máte krásnu farbu hlasu. Dakujem velmi pekne, tieto slova ma povzbudzujú aby som isiel stale dalej.

13:46:32 - otázka od: Michaela Zdravím Vás p.Maroš,zaujalo ma Vaše pouličné pôsobenie vo Viedni.Boli Viedenčania štedrí ku Vám ,dalo sa tým živiť ? Prajem Vám , nech sa Vám darí a nech Vašim pekným a príjemným hlasom obšťastníte veľa, veľa ľudí.Michaela Spievanie vo Viedni na ulici bola pre nas obrovska skusenost, zazili sme vela krasnych ale aj smutnych zazitkov, vela obdivu ale i opovrhnutia. Nikdy sme z toho nezbohatli ale pomohlo to prezit.

13:48:04 - otázka od: Mária Vaša pesnička sa mi veľmi páči,je pekná,melodická.Prajem Vám veľa zdravia a šťastia a veľa úspechov.Možno niekedy vyjde aj ked nie Oslo ale niečo iné podobné Ja sa venujem hlavne klasike a toto bol taky malý experiment, ktory vymysleli moja manzelka a autor piesne a jednoducho ma do Eurosongu prihlasili. A oni ma vybrali.

13:52:03 - otázka od: fanusikovia Pan Bango, vcera sme boli v hladisku a neskutocne ste nas milo prekvapili..drzime palce a nech sa dari v zivote v hudbe..neskutocny optimista :) Viete mne ten optimizmus velmi pomaha s umevom a dobrou naladou je svet krajsi a lepsi. Dakujem za prianie

14:06:50 - otázka od: chiarko Pán Bango, máte nádhernú farbu hlasu a Vaša pieseň "Ticho spíš" ma chytila za srdiečko. Prajem Vám veľa úspechov a mnoho krásnych piesní minimálne tak úžasných, ako je táto. Všetko dobré želá Alena. Co ktomu povedat, iba velikanske dakujem :)

14:06:51 - otázka od: andy pan bango, chcem sa spytat, ci si trufate ist do osla. myslite, ze by mala vasa piesen uspech? uz som napisal, ze ja do Osla ist nemusim pojdem radsej do Oslan. Tam mi budu rozumiet.

14:13:34 - otázka od: jozo aky je vas zivotny sen? co by ste chceli dosiahnut? Moj zivotny sen je spievat na plese v Opere, ak sa toto podari budem velmi stastny.

14:14:27 - otázka od: zzz Dobry den, velmi som vam vcera v Eurovizii fandila a som velmi rada ze ste sa dostali do finale. Velmi vam obdivujem a som vasa fanuscika. Pekny den. Nech sa vam dari. Dakujem za krasne slova a ja Vam prajem vsetko najlepsie.

14:15:10 - otázka od: marta pan Bango ..drzime vam cela rodina palce vy ste nas faforit drzte sa prajeme vam vela zdravicka od toho najmocnejsieho a nech vas stastie sprevadza na kazdom vaso kroku Dakujem za krasne slova, to cloveka velmi potesi.

14:16:40 - otázka od: Ivana Ake je vaše oblubene jedlo? Ake je moje oblubene moje jedlo? Nemam uplne vyhradene jedlo. Zjem vsetko co nezie mna, okrem syrov, varenych vajec a masla.

14:17:36 - otázka od: Lubica Ahoj Maroš, prajem Ti veľa zdravia a výdrže, nedaj sa a ukáž všetkým že aj človek ktorý má nejaký handicap vie byť úspešný. Dakujem ti za krasne slova a ver tomu ze sa nedam, mna nik nezlomy ja som autobus. Ja ich vsetkych prejdem.

14:18:07 - otázka od: Zuzana Henčeková Ahoj Maroško nemám žiadnu otázku len chcem popriať tebe aj Saške veľa zdravia a pesničke nech sa darí džím palce. Dakujem ti zlatko moje a posielam ti velku pusiinku na obe krasne licka.

14:19:17 - otázka od: mayo Maros kde ta najskor uvidime okrem Eurovizie? Pripravujes nieco? Drzim palce! Planujem koncertovat po Slovensku, dufam ze uspesne.

14:20:15 - otázka od: wewuska ahoj velm ta obdivujem velmi krasne spievas vydas aj cd? Dakujem za krasne slova, CD som uz vydal, planujem vydat druhe s klasikou, blizsi termin este neviem.

14:21:42 - otázka od: Michal Beleš cau maros, tu je mišo beleš. chcem sa spytat, ci je medzi sutaziacimi nejaka rivality alebo si zelaju vitaztvo.P.S. pozdravuju ta aj nasi :-) Mili Misko, urcita rivalita medzi sutaziacimi je avsak stretli sme sa dobra partia kde sme si priali kazdy kazdemu to naj. Boli sme vsetci v pohode.

14:22:56 - otázka od: Mayo Maros, akym projektom nas okrem ucasti v Eurovizii prekvapis? Drziiiim velmi palce! Vsetko je to v plienkach, je to vlemi zaujimavy projekt, akonahle budeme vediet viacej dame vediet cez nasu stranku www.marosbango.sk

14:24:18 - otázka od: MAYO Ahoj Marosko, to som ja Mayo, Tvoj po pravici stojaci a na vysledky cakajuci "kolega". Velmi silny dojem a zazitok si mi sposobil Ty, prave tym, ako si vyjadril svoju skutocnu radost z postupu do finale. Dakujem Ti za tento silny Zazitok a prajem Ti v zivote este vela vela takychto krasnych pocitov! a nezabudni: ""Vidime" sa vo finale".-)) MAYO ja som rad ze si tam aj ty, ved ja som ti to predpovedal, to len ty si nechcel verit...:-) tesim sa na teba. Hodime rec.

14:25:24 - otázka od: Marta Pan Marian prajem Vam vela zdravia a stastia dostat sa dalej a nech Vam to dalej vydrzi mate krasny hlas. Drzim Vam palce. Marta Dakujem za vase krasne slova, vela to premna znamena, budem sa snazit aj nadalej svojim spevom vsetkych vas potesit.

14:28:23 - otázka od: jozef kapusta prezili ste v zivote situacie ze sa vam ludia vysmievali ze ste slepi?ja vas mam velmi rad a dufam ze postupite do OSLA Samozrejme ze som i take prezil ale ja som sa to snazil vzdy brat s usmevom a vzdy som si hovoril ze i blbost je dar bozi. dakujem Vam za prianie, prajem vsekto najlepsie.

14:29:29 - otázka od: mato pan Bango zazili ste v zivote situaciu kedy by vas ludia zosmiesnovali?pekne spievat a drzim vam palce Ano zazil som, ale ja som si stoho nic nerobil. Dakujem za pekne slova

14:33:58 - otázka od: Pauerová p. Bango jedným slovom úžastné........Ak niekto nebude vedieť ako ďalej, že už ho nič dobré nečaká, skratka nebude sa mu chcieť ďalej žiť nech si pozrie Vaše vysúpenie, nech sa pozrie na Váš úsmev a chuť žiť a potom neverím, že ho tá zlá nálada opustí.Lebo to čo ste dokázal ako nevidiaci to je úžastné. A ešte máte neskutočné šťastie, že ste si vybral takú manželku, ktorá stojí pri Vás a podporuje Vás. Držím palce, prajem Vám obom zdravie, nech sa darí a pozdravujem aj Vašu manželku. Vase slova su pre mna balzamom na dusu a budem sa snazit aby som vas nesklamal a spievat zo srdca. .. :-)

14:35:23 - otázka od: peter pan bango, obetovali by ste svoj spevacky talent pre to, aby ste mohli vidiet? nie.

14:35:59 - otázka od: mato aky je vas najoublubenejsi sport? Hokej

14:36:51 - otázka od: emma mas doma zviera a poznas skupyno umbrello Mam doma dve macky a skupinu Ambrelo velmi dobre poznam pretoze som ich clenom...:)

14:38:07 - otázka od: Veronika Dobrý den :)) velmi pekne spievate :) posielala som vám vela hlasov:) dúfam že sa dostanete čo najdalej :) a veela zdravia vam prajem :) a ešte jedna otázka aká piesen by podla vas mala ist do osla ? Kristína Horehronie alebo Martina Schindlerova - Mozes ist ?:) dakujem dovidenia :) Dakujem za krasne slova a aj za SMS. Keby som sa svami svami stretol pozvem vas na dobry zakusok a co sa tyka tych piesni tak jednoznacne Martina Sindlerova.

14:38:43 - otázka od: emly otázku nemám,ale som tvoja favoritka máš nádherny hlas Dakujem velmi pekne a posielam bostek na nostek.

14:40:01 - otázka od: emma poznate skupynu umbrello myslite AMBRELO alebo umbrello pretoze umbrello nepoznam.

14:41:21 - otázka od: erika ahoj mas doma psa a paci sa ti viac meno ozzi alebo jesse dakujem a dobra pesnicka a pozdravuj get explod Laska moja psa nemam a ani nechcem. s get explod sa uz nestretnem takze tvoj odkaz nemozem odoslat.

14:41:55 - otázka od: Viktor Plačko Velmi ti fandim a drzim ti palce Dakujem ti velmi pekne a ja ti prajem v tvojom zivote vela uspechov.

14:42:32 - otázka od: emma ja si vas pametam vystupovali ste v modre pre gymnazium karola stura No vidite a sme doma, to sme presne mi a som rad ze sa vam to pacilo. :)

14:43:51 - otázka od: mato nechceli ste do eurovizie prist s pesnickou ktora ma operny charakter??ludia vas volaju druhy bocceli mslim ze je to pravda.vasa pesnicka sa mi aj tak paci lebo keby ste zaspievali hocijake piesen tak znie vyborne lebo ju spievate vy. Mate pravdu, keyby bolo po mojom tak do Eurovizie idem s klasikou, tam mi viacej sedi, toto bol taky mali experiment, ze co to povie. dakujem za vase krasne slova a prajem vsetko najlepsie.

14:45:18 - otázka od: Boba Dobry den, chcem sa opytat ako sa ucite pesnicky, ked nepoznate noty. Niekto vam to zaspieva a vy sa to naucite? Ak je to slovenske, tak podla sluchu a ak zahranicne tak si necham na diktafon nacitat text a potom to sklbim s melodiou a skusam spievat. Nejasnosti konzultujem s inymi spevakmi.

14:47:11 - otázka od: Renáta Krásny deň, Vaša pesnička je prekrásna,plná citov a od Eurovision ju musím počuť každý deň..spievam si ju po byte. Dúfam,že nám budete tým krásnym spevom robiť radosť aj naďalej! Veľa veľa zdravia!!! Som rad ze sa Vam piesen paci a to viete ze spievat budem a keby ste chceli aj nieco ine vypocut kliknite si na moju stranku www.marosbango.sk ak vas nieco zaujme mozete mi napisat.

14:48:14 - otázka od: linda posielala som vam vela hlasov uzasne spievate a mate super pesnicky vela zdravia a nech sa vam dari Velmi pekne dakujem za hlasy i za dusevnu podporu. Skoda ze niesom s vami osobne pozval by som vas na dobry zakusok a na kavicku a tak vam aspon posielam bostek... :-*

14:48:58 - otázka od: juraj Nemám slov. Dolu klobúk pred tvojím spevom.Obdivujem tvôj životný postoj,aj keď si to v živote nemal lahké.Držím palce a veľa-veľa zdravia a úspechov. Dakujem ti Jurko, skoda ze nie si blizsie zasli by sme na stamprlik..:)

14:50:16 - otázka od: Ondrej Sotak Chcek by som sa spytat Marosa, ci jeho zdravotny hendikep je celozivotny, ci uz niekedy videl a ak neikedy videl, ako sa zmieril s faktom, ze uz nevidi. Joj celo zivotny som na jendo oko slepy a na druhe hluchy, ale nevadi ja vidim i tak dobre :)

14:51:09 - otázka od: erika mohli by ste odomna pozdravit get explode a povedzte im ze ich milujem Aj oni urcite miluju teba...:) Urcite sa im sniva o tebe.

14:52:42 - otázka od: eeee vy ste boli na vystupeni s umbrello u nas v skole v modre v kulturaku a v eurovizii mate peknu pesnicku a ked stretnete get explod pozdravte ich som rad ze si pamatas na to vystupenie a dakujem ze sa ti paci. Zo skupinou Get explod a tak im tvoje slova nemozem dorucit. Jedine ak by som za nimi niekam letel ale lietadlo nevlastnim...:)

14:53:08 - otázka od: vera ahoooooooooooooooooooooooooj ahoooooooooooooooooooooooooooooooooooj zlaticko :)

14:53:31 - otázka od: emma bolo to super a pozdravujte kolegov z ambrelo Dakujem odovdzdam..:)

14:53:45 - otázka od: Baška Máte peknú pesničku a držím vam prsty :) Dakujem cmuk cmuk .:)

14:55:48 - otázka od: katinka Dobrý deň pán Marian Prvý krát som Vás videla a počula v relácii "Modré z neba" . Máte krásný hlas. Bolo by dobre keby sme mali možnosť Vás počuť častejšie. Spievajte, spievajte , spievajte ............ radosť Vás počúvať,je to balzam na dušu. Veľa zdravia. Dakujem za tieto krasne slova. Posielam veeeeeeeelky bostek a pocut ma isto budete len vam neviem este povedat este kedy ale najblizsie vo finale Eurosongu 28.2. Na mojej stranke www.marosbango.sk su moje piesne a videa ktore si mozete vipocut a pozriet. Prajem vsetko najlepsie.

14:56:25 - otázka od: laura mas oblubenu pesnicku teda okrem tvojich ano mam jej ich velmi vela.

14:57:55 - otázka od: mato neodradzaju vas od showbiznisu intrigy atd.?vy ste taky mily clovek a v showbiznise sa pohybuje vekmi vela ludi co by vam chceli urobit zle.v zakulisi existuju podplacacky atd.nebojite sa toho?ako sa na to pozerate vy? Mate velku pravdu ze sa mi chce stoho vzracat, pretoze si myslim, ze by to naozaj malo byt bez tychto zalezitosti, umelcom by sa lahsie spievalo avsak povedzme si uprimne kde dnes nie je korupcia.

14:58:14 - otázka od: LADISLAV drzim Ti palce,si fantasticky Dakujem Lacika, pozdravujem ta.

15:00:10 - otázka od: esstteerr dobry den chcela by som sa opitat kto sa vam z eurovizie najviac pacil a ci ste taky mili aj v sutocnosti alebo ste ako ostatne celebrity S eurovizie sa mi najviac pacia Martina Sindelrova a Sona a co sa tyka tej miloty ja sa na nic nehram, ked som stastny som stastny, ked som nahnevany tak to dam kazdemu pocitit. Skoda ze niesom s vami osobne zasli by sme na kavu. :)

15:01:47 - otázka od: mirec preco nespivas rock chlape ved toto ci nejde neeeee alebo tam zarepuj nech je show neeee Bratuuuu mozno aj to volakedy bude chlapeee. Clovek nikdy nevie. Mozno aj s Rytmusom pojdem do albumu ...:)

15:02:20 - otázka od: Ema Dobrý deň, pán Bango. Veľmi sa mi páči váš spev a obdivujem vás za to, že nevzdycháte niekde v kúte kvôli svojmu osudu. Ste plný energie a to je výborné. Držím vám palce a nech sa vám darí, aj vašej manželke. Dakujem za vase krasne lsova cmuk cmuk...:)

15:03:17 - otázka od: Romi Vasa piesen Ticho spis, je skutocne krasna a chyta za srdce....gratulujem a drzim palce v dalsej kariere! Dakujem velmi pekne ze sa vam piesen zapacila. Prajem vela zdravia a stastia...:)

15:05:06 - otázka od: Zuzana Televízia je všemocná, bol to veľmi pekný zážitok počúvať Vás. Ale ten naživo u nás v malej Modre bol tuším väčší. Nebol to ples v opere, iba fašiangový, no pre nás ste ho spolu s manželkou urobili úplne gala. Ďakujem Zuzana to som velmi rad ze sa vam to pacilo aj ja na ten vas spominam a lutujem ze som na nom nemohol zostat az do konca pretoze ste skvely ludia. Avsak musel som ist na druhy ples ucinkovat a tam to nebolo take srdecne ako u vas. Prajem vsetko dobre a poseilam bostek...:)

15:06:54 - otázka od: mato ahoj maros. chcem ti len povedat, ze si velmi sympaticky clovek. dobre spievas a vyzeras dobre na podiu. hned si zapnem aj tvoju pesnicku. drzim palce Dakujem velmi pekne, na mojej stranke www.marosbango.sk je kontakt skocime na jendo.

15:08:38 - otázka od: esstteerr kavu nepijem mam 13rokov ale na pivo mozme hhhhh No tak stebou na cokoladku..:)

15:09:35 - otázka od: mato co by ste mi poradili ked ma bavi spev a vsetci sa mi smeju ked spievam??? Poradil by som nikoho si nevsimat a poradit sa hlavne stym kto tomu rozumie a ak vam ten povie ze spievate dobre tak si za tym chodte pretoze spev a muzika to je krasne.

15:10:44 - otázka od: zuzana Ako mozete odpisovat? ale drazim vam palce. Zuzanka moja, pan boh mi dal dar naucit sa pisat i na pocitaci a mam pocitac s hlasovym vystupom tzn. pocitac mi povie ked urobim chybu. prajem ti svetko dobre..:) cmuk cmuk .:)

15:11:35 - otázka od: mato podla vas ako skoncia nasi hokejisti na olympiade??a ako dopadne zapas s ceskom? Jasne ze prvy ..:) Pochopitelne ze vyhrame...:)

15:13:24 - otázka od: monča Ahoj Maroš, vaša pesnička sa mi veľmi páči a vždy, keď som pozerala eurovíziu, som bola zvedavá ako asi dopadnete. Včera to bol tvoj večer, pretože tak ako ty sa netešil nikto a preto by si si víťazstvo zaslúžil. Možno aj preto, lebo by sa spolu s tebou dostala do Osla aj moja švagrová Baruš a kamarát Marek. Prajem Ti veľa šťastia. :-) Som rad ze sa ti piesen paci, ale mi do osla ist netuzime nam staci do Kutu. Rad ta spoznam osobne..:)

15:13:38 - otázka od: aaa pojdete este do modry na vystupenie s ambrela Je to vo hviezdach..

15:14:02 - otázka od: linduuusa nesli by ste nekedy na pivo alebo vodku ci s 14 rocnymi napijete Ja som sofer nemozem pit..:)

15:14:16 - otázka od: Veronika :)) páčia sa vám aj iné pesničky od Martina Sindlerovej myslím z jej CD-čiek ?:) pozdravujem :) a prajem vám pekný den :)) Ano

15:15:24 - otázka od: Vlado Ahoj Maaaros, tu je basak Vlado z Risovej kapely, skvele, blahozelam !!!! Maj sa dobre! Nazdar Vladko, mrzi ma ze sme sa potom uz nevideli, ale na mojej stranke www.marosbango.sk mam kontakt, hod bukvy. Stretneme sa a pokecame. nazdo

15:16:35 - otázka od: Peto a Danka Cau Maros drzime ti palce, pesnicka je pekna a dobra drz sa a vyhraj. Tak to je fajn ze sa vam to paci a urobim vsetko preto aby som vas nesklamal.

15:17:16 - otázka od: vvv mam vas rada ale najviac Denisa Lacha pozerali ste superstar Ano pozeral som. i ja vas mam rad..::)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu