Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Skupina Horská Chata bola online: Čo chcú predviesť na Eurovízii?

Horská Chata - Objav roka 2009 Zobraziť galériu (5)
Horská Chata - Objav roka 2009

BRATISLAVA – Ako sa chalanom z kapely podarilo zlákať missku Slávikovú? A aké to je získať na Slávikovi titul Objav roka? Nielen to, ale aj mnohé iné veci sa môžete členov kapely Horská Chata spýtať už v dnes o 13:30 v online rozhovore.

Kapela vznikla v roku 2002 v Martine. Tvoria ju Martin Vantúch (spev, gitara), Pavol Majerčák (gitara, spev), Ján Čižniar (basová gitara) a Miroslav Liška (bicie). Po siedmych rokoch od založenia sa skupine podarilo získať titul Objav roka ankety Slávik 2009 a Nováčik roka hudobnej televízie Muisq1.

Vo svojich začiatkoch sa kapela venovala punk-rocku, ale ten postupne vystriedala za alternatívny rock. Čo sa týka vystupovania, zastihnúť ste ich mohli na niekoľkých veľkých slovenských letných festivaloch. Ako prvého zahraničného interpreta ju organizátori poľského súťažného festivalu Gramy vybrali do semifinálovej dvadsiatky, odkiaľ postúpila do 6-členného finále. Zo Štetína si napokon odniesla cenu pre najlepšieho bubeníka.

V závere roka zlákalo k sebe mužské zoskupenie kapely aj Miss Slovensko 2005 - Ivicu Slávikovú, ktorá vystupuje v ich klipe k pesničke Keď na slovách už nezáleží.

V roku 2008 vydala Horská Chata svoj ostatný v poradí tretí album s názvom Inou cestou. V týchto dňoch sa kapela vydala na koncertné turné a poctivo sa pripravuje na vystúpenie v súťaži Eurovision Song Contest 2010. Skladbu Myslíš, že vieš kto som?, ku ktorej zložili hudbu členovia kapely, vybrala odborná porota do štvrťfinále súťaže. Horská Chata ju celému Slovensku predstaví v priamom prenose už tento piatok 22. 1. 2010 v priamom prenose na Jednotke.

VIDEO: Horská Chata sa s piesňou Myslíš, že vieš kto som? predstaví na Eurovízii.

Rozhovor

13:31:02 - otázka od: Kristina M. Vantoooo ty celebrita jedna... ako sa mas? pozdravujem vas a samozrejme aj Marcelita. Kristinka M. :))) wehheeeeeej servus mam sa supis ako vzdy :) pozdravim.Drz sa v tej Australii

13:31:05 - otázka od: peter ahojte. zaujimalo by ma, co si slubujete od svojej ucasti v Eurovizii? Myslite si, ze postupite do osla? ahoj, my si od toho slubujeme hlavne ze sa ukazeme o5 pred sirsim publikom a ci postupime dalej tak to ostava na ludoch, ale ako sa hovori najdej umiera posledna :)

13:32:51 - otázka od: andrea ahojte chalani. chystate na vystupeni v eurovizii nieco specialne? Ani nie nic specialne sme nepripravovali. Dame to tam ako na koncerte.

13:32:53 - otázka od: džejkob caute chalani..chcem sa opytat kedy bude vonku novy klip?? som z mt a stojim pri vas od zaciatku a nesklamali ste ma. tak nech vam to hra este mnoho rokov :) drzim palce! ahoj,v prvom rade dakujeme za podporu a vasime si tvoju priazen!!! a co sa tyka klipu tak uz sme dostali prve nahlady a hotovy by mal byt niekedy koncom januara tak este chvilku strpenia :)

13:35:15 - otázka od: roman Už ste zablili aj nejakú fanúšičku? ak hej kde a kedy? dik za odpoved urcite sa nam podarilo si dat nejake to pifko s holkou z koncertu ale laska z toho zatial nebola :-D

13:35:27 - otázka od: jana Ahojte chalani, zaujímalo by ma prečo nemáte v skupine žiadnu baby? vždy ste chceli byť čisto chalanská kapela? Praveze sme to nikdy neriesili asi preto sme iba panska zostava...proste tak sme sa dali dokopy.

13:36:17 - otázka od: jarmila chcela by som vediet, že ktorý z vás je nezadaný?:) dik pekny den nasa chrumka Basak :)

13:36:29 - otázka od: marko Ahojte chalani, len chcem vediet, ci je niektory z vas homosexual, ak ano ci sa nehanbi ktomu verejne priznat a ci to o nom vedia najblizsi dik,drzte sa Nie nitko z nas nie je homosexual...sme cisty heteraaaci niekedy az moc..heeh

13:38:15 - otázka od: lena Ahojte chataci, myslite si, ze mate sancu uspiet na eurovizii? preco ste sa vlastne prihlasili?dakujem za odpoved tak ako som uz odpovedal vyssie tak uspech bude zavisiet od podpory ludi, ale ci mame sancu? verim ze ano :)

13:38:42 - otázka od: deelay co ako kapela povazujete za svoj najvacsi uspech? Nas prvy koncert v zivote na ktorom sa bavili skutocne skutocni ludia. Bol to neuveritelny pocit.

13:40:09 - otázka od: pepe koho povazujete za svoju najvaciu konkurenciu v tohtorocnej eurovizii? nikoho nam slovenksa pop scena nehovori nic kedze su to povacsine same pseudocelebrity zo super star. myslim ze ich hviezda uz vyhasla ale je pekne si verit :)

13:40:58 - otázka od: yoyo drzim palce chalani... fajna muzicka, text taky klasicky ale inak fajn :o) Bereme nazor.....Dakujeme veeeeelmi :)

13:42:28 - otázka od: peto Thomas Delonge by bol na vas hrdy..hlavne za to tricko..:)..Ale povedzme sme si otvorene kam sa na AvA hrabe, vy spievate na zivo skoro rovnako kvalitne ako v originaly a to sa ceni, ked si clovek na koncerte uzije aj kvalitu..PS: V Kremnici ste boli peckovi..:) Co dodat.... Fakt moc dakujeme a tesi

13:42:28 - otázka od: košo ste tu chalani? nie :))))

13:45:31 - otázka od: hello Blink 182 alebo Angels and Airwaves???? mne blink ale AVA je tiez fajn :)

13:45:37 - otázka od: majo Ahoj pani muzikanti, sledujem vasu tvorbu uz niekolko rokov a musim povedat ze naozaj stupate po stranke kvalitativnej, umeleckej a presne naopak ako vsetky tie slovenske trapne rychlokvasy a musim povedat ze kapela From our hands ma konecne konkurenciu...:)...ale aj tak ma zaujima, potrebujete vy vobec Euroviziu??.. Dakujeme fakt moc

13:45:37 - otázka od: horso ja sa len chcem ospravedlniť Vanťovi za Prievidzu... Vanťo hneváš sa ? :D Ty si kaaar :D nie nehnevam sa lubim ta :D

13:47:26 - otázka od: chatarka vitajte! dakujeme za koncert v oblude!!! ako sa vam hralo? Vdacne...Aj mi dakujeme boli ste super. Nato ze sme hrali v Oblude prvy krat tak spokojnost..

13:47:33 - otázka od: košo chalani diky za koncert v tt. len mam na vas par otazok: co je pravda na tych klebetach o mirovej sexualnej orientacii? a ako vnimate otta weitera v eurovizii? ma vase vystupenie vobec zmysel ked tam bude taka legenda ako makar cudra? :-D:-D:-D kosko ty si drak no este ze ti pisem ja :-D tak s mojou orientaciou je to tak ako si mysli spolocnost ze je spravna takze hetero a ako vnimame otta? tak je to poriadny davas screamer z SK :-D

13:48:45 - otázka od: Martin EKNE Ahojte chlapci, drzim vam palce na eurovizii a hlasujem za vas.. zdravim Pala :) ahoj samozrejme dakujeme za podporu a dufam ze toto bude palo citat kedze je momentalne v egypte a pokial nie tak pozdrav odovzdame!!!

13:49:58 - otázka od: dres caute chalosi, volam sa Rastik, mam 10 rokov a chcem vam povedat, ze ste festicky bohovskiii Ja som Mato mam 25 a som rad ze sa ti Ľúuubime...A nevedel som ze Tullamore dew piju aj desat rocny :)

13:51:42 - otázka od: ludo_kovac cau..chcem sa spytat ci chodite do skol alebo do prac a taketo info o vasich clenoch... a ako to zvladate po casovej stranke. .. hrate fajnovô .. ludo :) tak traja sme uz skoncili minuly rok uspesne skoly a jeden este stale tvrdo zahrieva svoj mozog. Dakujeme !!!

13:52:05 - otázka od: Hoppus Pani hlboka poklona, vzdy sa mi pacila vasa tvorba, od Nadeji, cez Jahody az po posledny skvely album. Dufam ze sa vam podari v Eurovizii dostat co najdalej, lebo narozdiel od 99% vasich konkurentov za vas hovori naozajstna kvalita po vsetkych strankach, Drzte sa!!!! Len UUUprimna vdaka z nasej strany***Vazime si toho...Drz sa aj ty

13:54:00 - otázka od: Marian Furcak ahojte...zaujimalo by ma, kedy si budem moct konecne pozriet novy videoklip Ked na slovach uz nezalezi?...drzim palce na Eurovizii, podrzime vas tam, o to sa nemusite bat :D klip bude ako som uz spominal ku koncu januara a priznam sa ze sa aj ja moc tesim lebo uz tie nahlady vyzerali super. a dakujeme za podporu a verime ze nesklameme :)

13:55:03 - otázka od: erik Chlapci musim povedat ze od "Nadeji" ubehol dlhy cas a vo vasej tvorbe vidiet obrovsky pokrok a myslim ze vy ani nepotrebujete Euroviziu aj ked na Slovensku je to asi sanca ako sa predstavit sirsiemu publiku, kazdopadne drzim palce!!!! presne si to vystiho v poslednej casti vety ze na slovensku nieje ziadna ina sanca sa medialne presadit. dakujeme za podporu

13:56:07 - otázka od: milos Ste radi ze Blink 182 su spat??:) jasan som zvedavy na ten new album ze akym smerom sa bude viest ci +44 or ava

13:56:39 - otázka od: ján preco hrate na slovensku? to je naozaj taky problem uzivit sa hudbou v amerike? a myslite si ze v dnesnej dobe ma zmysel robit hudbu ked mladych zaujima iba alkohol, marihuana a videohry? Na slovensku preto lebo sme Slovaci. A v amerike maju asi dost svojich interpretov nato aby pocuvali Slovensku scenu... Myslime si ze to ma zmysel. Ved mame demokraciu. Kazdy si moze vybrat co chce alebo to skombinuje. Sex, Drogy, Rock´n roll:)

13:56:50 - otázka od: košo aky je vas vztah k lahkym drogam a sexu na jednu noc? Idem na skusku... Spravim ju? koso ty si drak my sa riadime heslom drogy sex a rock and roll :-D a skusku urcite das. si sikula!!!

13:58:27 - otázka od: milos Mohli ste zobrat so sebou aj From our hands, aj ked mozno oni pochopili ze Euroviziu vobec nepotrebuju ja by so ich zobral velice ra su to nasi kamarati a bola by urcite sranda :-) tymto by som ich chcel v mene celej kapely pozdravit!!!

13:59:15 - otázka od: hviezda co najradsej robite, ked nekoncertujete? Skusame nove veci ak mas na mysli hudobnu stranku. A inak knizky, upratovanie, Gaučing, je to rozne..:)

14:00:08 - otázka od: Martin EKNE Cawte chalani. Drzim vam palce, ste dobri.. Drzim palce na eurovizii, zahlasujem za vas. Mate dobry styl, nech vam to tak sype dalej.. zdravim pala (dojdes na chatu)? Dakujeme budeme to potrebovat***

14:01:17 - otázka od: vojto jebalčík ...som vas velky fanusik a lubim vas uz vela rokov...a mam otazku. necakane. kedy zacnete hrat na playback? dakujeme a hrat na playback - nikdy!!! max halfplayback ale to tiez len v extra pripadoch. my sme ziva kapela takze sa obmedzovat koly niecomu podobnemu - ee ale ako sa vravi nikdy nehovor nikdy ze? :-D

14:03:16 - otázka od: har-vans ktory song od 30STM sa vam zda najlepsi.. (kazdy za seba, ak nejaky ma) .. thx Vanto: From Yesterday Murko: KiLL Jano: Kill Majerčo Kill BiLL

14:03:26 - otázka od: Martin H. Nazdarek... V prvom rade chcem pochvalit za vynikajuci sobotny koncert v Trnavskom Kacku - bolo to GENIALNE!! Chcem sa spytat 2 veci: Chystate sa toto leto hrat na dakom festivale na zapade (Topfest, Cervenik...). A preco vasi clenovia uz nehraju v kapele Editor? dakujeme pekne , my chceme podakovat ze super atmosferu!!! festivaly su v stadiu rieseni takze este je skoro o nich hovorit. a z editoru boli clebnovia vyhosteni :-D ale kedze to k tomu smerovalo tak sa stalo dobre :) kazdopadne zdravime Editor!!!

14:04:36 - otázka od: Joelko Chalani:)Nedávam vám žiadnu otazku :D ja len že hudbu ktorú hrate je užasna,najlepšia...Cd inou cestou viem počuvať stále dookola!Na Eurovizii hlasujem iba za vás ale mrzií ma že nebudem na konciku v Ke :( mi to časovo nevyhovuje ale na letných festivaloch sa vidime :)Držte sa...Rock On..Horska chata a Spolok 4ever! dakujeme velmi pekne a ked kosice nestihnes teraz tak urcite sa tam stretneme inokedy. fungujeme ako cirkusanti takze sa vratime co nevidiet :-D

14:05:10 - otázka od: rockie ako vacsinou tvorite nove skladby? vznikaju spontanne napriklad na skuskach? novy song je uzasny, drzim palce na eurovizii. smsky odo mna mate iste :) Presne tak je to spontanne na skuskach nieco sa vymysli pak sa nieco ine doplni a aranzuje.a praaaask!!! Dakujeme***drz sa

14:06:27 - otázka od: Maťo čau Janko:)...v sobotu si zas hral na tej base jak drak:)...a si mi po koncerte nieco sluubil, tak nabuduce:) Ja som drak :]] jasne nabudúce nezabudnem...

14:06:46 - otázka od: dexter1 najprv...dik za zaradenie to som ja do playlistu:) teším sa..a za druhé...videli ste offspring na budzogáni,či ste odišli po koncerte ? ak hej,čo vravíte :) veľa šťastia na ESC držte sa samozrejme sme ostali taku pecku a hlavne kapelu ktoru sme pocuvali si nechat ujst by bol hriech!!! a k ich hraniu tak to bol jeden z top koncertov svetovych kapiel co som videl proste hrali ako z CD co je obdivuhodne aj v takom veku Dakujeme!!!

14:06:58 - otázka od: majica caute fesaci :) ahooooooooooooj jakos?

14:07:14 - otázka od: koso inac tu otazku na ktoru ste odpovedali 13:42 som odoslal 13:27 super :)

14:07:48 - otázka od: Maťo ..mne to tu asi nepíše, šak napísal som a ani to tu neni...tak som zmätený:D no tak v tomto ti nepomozem :)

14:08:29 - otázka od: Rasto Caute chalani. nestrihnete si duet s Michaellou? Vidíme sa v piatok, držíme palce... :) kto to je?

14:08:32 - otázka od: HORSO vanto vazne prepac za tu Prievidzu ale vypadol mi text... hnevas sa ???? :D Vsetko je v najvacsom poriadku...nerob mi tu sceeeny :D

14:09:08 - otázka od: har-vans na prd taky rozhovor ked filtrujete normalne otazky...... my nemazeme nic odpovedame rad za radom

14:10:11 - otázka od: janka ahojte,ja vobec neviem kto ste..tak kto vlastne ste? Deti božie: http://bandzone.cz/horskachata

14:10:12 - otázka od: košo idem uz na tu skusku tam mi posielajte sms hlasy ja vam v piatok budem :D aj aj vy ostatni by ste mali ak ste frajeri... lebo ak nie... ok bracho tak sa drz budeme na teba mysliet !!!

14:10:49 - otázka od: M Ahojte, poslúcha vás manžérka? drzim vam palce na eurovizii jasan triedna je super!!! dakujeme!!!

14:12:00 - otázka od: spolok ..vase koncerty su ako droga, kto pride hned sa chyti a uz vas hlada po mestach. Ved na vas sa ani Igor T. z presova nechyta. Mária brehy luuuuubim vás. Pozdrav z trnávky a od žofreho. :-D dakujeme za kompliment a aj my zdravime zofreho!!!

14:12:15 - otázka od: Lenka Ahoj Matko.len vcera som si pozrela vasu pesnicku a normalne mi behal mraz po chrbte...je perfektna!!!budem vam drzat prsty! LenkaM Ahoj ahoj***Diki moc budeme to potrebovat. Aj mne behal po chrbte vcera pozeral som: paranormal activity

14:12:51 - otázka od: ja kto ste? Deti božie po druhe: http://bandzone.cz/horskachata

14:13:06 - otázka od: Pedal Power Čaute, chcem sa spýtať ako vychádzate s Bačovou Fujarou?.. bacofka su super taktiez su to kamarati a ked sme zacinali a aj oni tak sme mali spolu skusobnu.

14:14:24 - otázka od: marek ...ja neviem ja som gay... lol gratulujeme***

14:14:27 - otázka od: Renáta čaute lásky:D čo si myslíte o kapelách Problem a Zočivoči?...mám vás rada:D alebo rád:D aj my teba tak na toto sme uz odpovedali u konkurencie a budeme sa opakovat z oboma kapelami mame kamaratsky vztah takze len to naj!!!

14:15:18 - otázka od: miso-alternatiwe chalani v sobotu v ke bude desne husto tak sa v piatok setrite prosim:D...pozdrav z kosic!:) Jasan vidime sa na podiu :)

14:15:46 - otázka od: HORSO preto idu na Euroviziu,aby ukazali slovensku a ostatnym "celebritam" aky mame silny underground..... nieje tak páni ? tak brako toto si vystihol lebo nasa tzv pop scena je fakt dost zla a je len smutne ze ti pani v oblekoch hore si myslia ze len toto ludia chcu.

14:16:25 - otázka od: frajer kto z vas pojde v piatok hore pitchou? :-D vsetci!!! ale filip z PD asi najviac!!!

14:17:33 - otázka od: Jurka ahojte páni:D chcem sa opýtať hlavne mirka, čo je na tom pravda že má černoška?:D:D totiž vždy som snívala o niečom takom:D :-D no tak toto su uz otazky na telo ale kedze sme taky uprimni tak maaaaaaaaaaa :-D

14:17:48 - otázka od: ripcurlgirl ahojte chata! ste fakt squeliii! co znamena ten napis "spolok", ktory mate na koncertoch na trickach? Je to znacka oblecenia. Velmi dobra :)) spolok.com

14:19:44 - otázka od: goldie cim budete zapijat v piatok uspech na eurovizii? aby som vedela, co si vypit na vasu pocest :P tak my to mame teraz trosku komplikovanejsie lebo pojdeme hned domov lebo v sbotu hrame v kosiciach, ale pit budeme v tom pripade asi mineralku :-D

14:19:47 - otázka od: chata tak kto vlastne ste? :D nikdy som o vas nepocula :) deti bozie po tretie:

14:19:47 - otázka od: matush cau chalani ...ste užasni..som rada ze ste dostali slavika..este k tomu od superstaristov..:P...drzkám palce len tak dáál:D Dakujeme ti nesmierne brutalisticky famózne moc***

14:20:57 - otázka od: Frajer Sedi to v smetiaku a chodi si to k Cizniarovi ohrievat jedlo, co to je? :D :-D filip?

14:21:30 - otázka od: dexter1 vaše najobľúbenejšie songy od offspring ? thx mój All I Want skor tie z tych starsich albumov

14:21:32 - otázka od: hovnackasrackova To čo to je ?? s tym do Eurovizie šak Ibi Majga by vas natrel jak hovna bože tri slova dookola opakovať no nič treba sa viac znažiť...veľa úspechov neviem čo tam chcete dokázať :) natri si ho aj ty na chleba a zjec.... Vdaka za nazor :)

14:23:06 - otázka od: fero Chlapci myslite ze sa da na Slovensku uzivit hudbou?, viem ze to asi nerobite len pre peniaze, hudba by mala ist v prvom rade zo srdca a pre tu moznost odovzdat nieco ludom ale aj tak sa mi zda nefer ze umelci ako vy nieste dostatocne ohodnoteni, urcite viete co myslim, ale verim ze najblizsi cas vsetko zmeni. Ved nemozme donekonecna pocuvat na Slovesnku len Desmod a zvysok toho prvotriedneho humusu co prezentuju radia. tak my urcite nie kedze uz tych 7 rokov skor my zivime hudbu ale najhorsie je na tom to ze nerozhoduju ludia co chcu ale to co im nadelia ti z hora (ako za starych cias)

14:23:13 - otázka od: sona642 vanto je uz dost stary na to aby sa nespraval jak emak hlavne ked je to normalny chlap, preto sa pytam ako moze chodit v tych uzkych nohaviviach... ci ho netlačia na mikrofon :D sona642@azet.sk Zatial nie zvladam to v pohode a mikrofon to zvlada tiez:) Nikdy som netvrdil ze som Emak

14:23:38 - otázka od: majica toz preparadne :)) a vy sa mate? normalne si vas asi ten piatok aj pozrem. tak sa riadne predvedte :) tak toto je fakt uz super kedze ty sa budes kukat no posnazime sa !!!

14:23:58 - otázka od: Maťo Janko a kolko stála tvoja Stingray?:))... joj janicko nam odbehol tak neskor :)

14:25:19 - otázka od: Občan SVK Prečo sa hrabe do médii nejaká skupina, čo hráva maximálne tak v kulturáku? Kto vás tu pozná? Ja som napríklad o vás v živote nepočul. aby ludia nepoculi len tu hnilobu priatelu :) ale ak si nepocul tak uz vies :-)

14:27:53 - otázka od: Občan SVK Čo neodpisujete? Kto je na vás zvedaví v tejto diskusii, čo ste v živote dokázali? Odohrať pár koncertov v kulturáku? Taký žbirka, müller, to sú speváci a ne vy, trapkovia. Ste trapni ako trikrát prevarený čaj. vidim ze ty si asi stara paka. proti mullerovi a zbirkovi nic len uz su tu ako tie stromi co mam pred barakom a chcelo by to aj nieco ine :) ale co sme dokazali? pre nas a nasich fandov vela pekny den!!!

14:28:37 - otázka od: smiech mate tie ofiny jak pani...este ruzove tricko a mozte ist do vrutok :-D tak to by sme mohli :-D

14:29:00 - otázka od: michaela mate radi pohlad na lesbicky?? jasan!!! ako kazdi chlap :-D

14:29:22 - otázka od: majko Dakujem Horskej Chate za nadeje:) Drzim vsetky prsty!!!! dakujeme aj my!!! pekny den

14:29:47 - otázka od: Mayca Caveste chalani držím prsty...a nech vám to hrá..čím ďalej tým lepšie.... :oP dakujeme a posnazime sa!!!

14:30:03 - otázka od: Maťo ináč fakt, že tie vaše koncerty sú jak droga, sak ste to videli aj v sobotu v TT. na žiadnu inu kapelu sa nikdo nejašil jak na HCH:))...este teraz ma bolia nohy:) no vidis sportom ku zdraviu. Dakujeme***

14:30:16 - otázka od: Ahojte chalosi,koncert v puchove budeeeeeee??/??? v najblizsej dobe nie ale urcite ale skor niekedy na jesen teraz je toho fakt vela

14:31:07 - otázka od: peter záhorský čaute...váš doterajší hudobne najväčší úspech?? Objav roka - Slavik 2009, A samozrejme nas prvy koncert

14:31:24 - otázka od: Bozena Kramarova Myslim, ze nemozete porovnavat Mira Jarosa s Konradom alebo Bazikom. Neviem preco nadavate na superstar. Smatanova Zuza nebola v komercnej sutazi vsak? a este aj kradne texty a to je podla vas bohyna, ze ano? nie , nas svk scena uplne mina!!! ale je daleko lepsia nez je jaros a tomecek!!!

14:32:52 - otázka od: vojto Pre takých ľudí ako si Ty je svet krajší a oplatí sa žiť Mám 50-ku ja stebou suhlasim zivot je supeeeeer!!! sme stebou!!!

14:33:11 - otázka od: fans pre "obcana SVK"...podla teba je amfiteater v terchovej a podium, na ktorom hra Offspring kulturak???no nic...chlapci, hlavy hore, ste dobri a este tu narobite poriadny rozruch. lets rock!!! yeaaaah

14:34:03 - otázka od: marek myslite si ze ked ludia uvidia vasu dokrutku budu nadseny..?? tak je to klasicka dokrutka nic extra ale ludia na koci su super!!! takze to by som odporucal !!!

14:34:09 - otázka od: jano keby ste mohli niekoho so slovenskeho "soubizu" riadne zmlatit kto by to bol??:) My sa nebijeme :)

14:38:53 - otázka od: kello Budete neskutocni hrdinovia?:):) posnazime sa!! dakujeme vsetkym za otazky a prajeme pekny zvysok dna!! s pozdravom HcH - Rock on

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu